Спечелете 36 000 броя чаши от Cappy

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2021

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България, в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията.

Промоцията стартира на 01.07.2021 г. и продължава до 31.07.2021 г. или до изчерпване на количествата скреч карти и/или награди в участващите обекти, което от изброените събития настъпи по-рано.

„Участващи опаковки” са всички вкусове от 1L на Cappy сокове, нектари и плодови напитки.

В промоцията не участва Cappy Pulpy.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: Cappy чашa в 1 дизайн.

Общ брой награди: 36 000 броя чаши.

За да вземат участие в Промоцията, участниците в промоцията трябва да закупят 2 кутии от участващите опаковки, посочени в ЧАСТ 6, наведнъж. При покупка на 2 кутии наведнъж, от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава 1 скреч карта, на място от същия търговския обект, в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

- „Печелиш чаша!” – потребителят има право да получи един брой чаша, описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

- „😊 😊 😊 “ – потребителят не печели награда;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч карти в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите ще бъдат раздавани срещу покупка от участника на 2 кутии от 1L на Cappy сокове, нектари и плодови напитки от участващите опаковки, наведнъж, от участващ обект и изтеглене на скреч карта с надпис „Печелиш чаша”.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара