Спечелете смарт часовник Huawei Watch 3

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 6 август 2021

⚡ GIVEAWAY⚡ 

С @ivet_lalova организираме игра, в която един от Вас ще спечели новия #HuaweiWatch3.

💥 Как да се включите ❓
⭐ Последвайте @huaweimobilebg в Instagram.
⭐ Отговорете на въпроса: "До колко дни издържа батерията на #HuaweiWatch3Pro в Ultra battery Mode? Напишете отговора в коментар на Instagram поста с Ивет в нашия Instagram профил - @huaweimobilebg
⭐ Тагнете трима свои приятели в коментар, заедно с верния отговор под снимката на Ивет.

Играта е отворена за всички лица, които към датата на участие са навършили 18 години.

Участието е възможно само еднолично и еднократно.

Право на участие имат лица, които са изпълнили едновременно и последователно всички описани по-горе стъпки.

Победителят в играта ще получи награда - 1 брой часовник Huawei Watch 3 с черна силиконова каишка или според текущите наличности на организатора.

Победителят ще бъде определен на случаен принцип от организатора и обявен на 11 август 2021 год. на следната страница: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/. За победител се смята участник, който е определен на случаен принцип от Организатора и същият получава Награда, както е посочено по-горе в т.5.1. Победителят ще бъде публично уведомен и в коментар под коментара, с който участва в играта, както и с лично съобщение от страницата. В рамките на 7 дни след получаване на съобщението, печелившият трябва да изпрати на лично съобщение до страницата на Huawei Mobile BG във Facebook следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградите.

Печелившият дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. Ако победителят не даде съгласието си, той/тя доброволно се отказва от наградата.

Ако победител не потърси и приеме своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения от него адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Организаторът ще изпрати наградата на печелившия до 2 календарни седмици след получаване на адрес и телефон за връзка.

Huawei носи отговорност за всички данъци и такси, възникнали във връзка и по повод получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара