Спечелете 5 кошници за пикник от Верея

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@tanya.nach
@mariqgen4eva
@v.mishelll
@anigeorgieva13
@krissitna

🥳 GIVEAWAY 🥳

Горещ ден, дъбова гора, шарена сянка, любими хора, как може да стане още по-хубаво? С освежаващ айрян Верея и пикник на полянка. За второто също можем да помогнем! 

За да участваш в играта за една от пет кошници за пикник като на @monagocheff, трябва да:

🌞последваш профила на @vereiabg;
🌞да споделиш любимото си място за излет;
🌞да тагнеш човека, когото би завел там.

За да се включиш, трябва да изпълниш и трите условия до 03.08. Петимата късметлии ще бъдат изтеглени на 04.08.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 03.08.2021 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо пет участници, които ще спечелят награда. Те трябва да са последвали профила на Верея в Instagram, написали любимото си място за излет, тагнали са приятел в коментар под публикацията и отговарят на условията по т.4 по-горе. 

Наградите за целия период на Играта включва: общо 5 броя кошници за пикник.  

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Instagram профила на Верея по т.1, Раздел III, нa 04.08.2021 г. За да получат наградите си, те трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата в срок до 09.08.2021. Данните ще бъдат използвани само и единствено с цел доставка на наградата и ще бъдат третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните данни.  

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка по т.5 по-горе. 

Наградата може да бъде получена лично или само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.  

Награди, непотърсени в 7-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. 

Краен срок - 3 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара