Спечелете 3 фотоапарата Fujifilm Instax Mini 11 от Grivas

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Spaska Patarova
Здравко Шонтов
Акира

🎁ИГРА🎁

Празнуваме 30 години и подаръците са от нас!🥳 Спечели един от трите фотоапарата за инстантни снимки – покажи ни своя снак момент.📸Отбележи ни на своята снимка, отразяваща любим твой момент и можеш да си един от печелившите.😉

Очакваме вашите моменти – само най-добрите 3 ще спечелят!⭐️

Всеки участник може да участва само веднъж. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Участие в настоящата игра може да регистрира всеки потребител, който изпълни условието да публикува снимка в една от социалните мрежи и да отбележи на нея Ядки Гривас(Facebook) или @grivasnuts(Instagram).“

На 20.08 между всички участници, изпълнили условието на чл. 3.4., ще бъдат избрани 10 снимки, които ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Ядки Гривас(www.facebook.com/GrivasNuts). До приключване на играта, в обявения срок в Чл.1.2., за всяка от снимката потребителите свободно могат да гласуват чрез Харесване или друга реакция.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“ между всички участници, изпълнили условието на чл. 3.4., ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши с най-много Реакции на снимката, като на всеки един от печелившите ще бъде предоставена съответната спечелена от него награда в чл. 4.2. Предоставянето на спечелените награди на печелившите участници ще се извърши при условията на чл. 4.4

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 15:00 ч. на 27.08.2021г. във Фейсбук/Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/GrivasNuts).

Наградите по чл. 4.2 ще бъдат изпратени на печелившите по спедитор.

Наградата в „Играта“ е Фотоапарат за моментни снимки Fujifilm Instax Mini 11

За да получи Наградата обявеният за печеливш участник трябва да изпрати на Организатора: три имена, телефон за контакт и адрес за получаване.

Участник, спечелил награда по чл. 4.2, който не се е свързал с Организатора при условията на чл. 4.4 и не е потърсил същата в срок от 1 (един) ден, считано от датата на обявяване на разкриващата визия с печеливши участници, губи правото да я получи.

При настъпване на хипотезата по чл. 4.5 Организаторът избира на случаен принцип нов печеливш, участвал и отговарящ на условията за участие в играта. Обявяването на новия печеливш се извършва при условията на чл. 3.6 в срок не по-късно от 1 ден след изтичане срока на играта.

Краен срок - 26 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара