Спечелете ваучер за пазаруване от Кауфланд на стойност 50 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Nikolina Ivanova

Преброй пазарските чанти и може да спечелиш! 🛍️

👉 Какво трябва да направиш?

Напиши в коментар точния им брой и може да спечелиш ваучер на стойност 50 лв. ✍️ 🎁 Включи се в играта до 27 юли, а на 28 юли провери дали печелиш. 🤩

Участник в Играта е всяко лице:

    разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com.
    коментирало с верен отговор под публикацията на Играта в Периода на провеждане.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

В рамките на Периода на провеждане, всеки Участник може да коментира неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта.

В тегленето на наградата участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали с верен отговор под публикацията на Играта във Facebook в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност на един от участниците да спечели ваучер за пазаруване на стойност 50 лв.

Наградата ще бъде изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Само печелившият Участник ще бъде уведомен с лично съобщение и/или в отговор на коментара му под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.
Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Името на спечелилия участник ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившия Участник за неговото съгласие с това обявяване.

Печелившият Участник ще може да получат своята награда на посочен от него адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от провеждане на тегленето чрез външно дружество - спедитор/ куриер. 

Краен срок - 27 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара