Познай филмите и спечели 3 ваучера от Kaufland


Играта е приключила!

Печеливши: @ikirkova, @iliianadimova8, @m.mehlemova

⭐ GIVEAWAY ⭐ ИГРА С НАГРАДА ⭐ 

Празнуваме Деня на детето със спомени от детството! Ще познаеш ли кои са детските филми от следващите екрани? 🧒 📺 Включи се в играта до 6 юни и може да спечелиш 1 от 3 ваучера за пазаруване на стойност 30 лв.

👉 Какво трябва да направиш?

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Сподели в един общ коментар кои са имената на детските филми от нашия албум
✔️ На 7 юни провери тук дали си сред щастливите печеливши, които сме изтеглили

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 06.06.2021 г. (вторник). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградите ще бъдат изтеглени на 07.06.2021 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram и/или с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник. 

Краен срок - 6 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара