Спечелете All inclusive уикенд за двама в 5* хотел BARCELÓ ROYAL BEACH

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Елица Рашева

Хотел Barceló Royal Beach се намира само на 50 метра от широкия пясъчен плаж на  курортен комплекс Слънчев бряг. Той е част от световната испанска хотелска верига Barceló Hotels and Resort, гаранция за високо качество на услугите и неповторим баланс между лукс и спокойствие.

Затвореният хотелски комплекс Barceló Royal Beach разполага с три открити басейна, един от които детски.  Разположени в прекрасна зелена градина, заобиколена от високи дървета, те са идеални за прохладен следобеден релакс на луксозните шезлонги с чаша коктейл от бийч бара. Отпуснете се и се насладете на пълноценна почивка, поплувайте и хапнете нещо вкусно или поиграйте с Вашите деца в този оазис в центъра на курорта.

Хотелът разполага с два ресторанта, предлагащи вкусна и иновативна кухня и лоби бар, тематичен спортен бар, и дневен бар край басейна, където можете да опитате разнообразие от напитки, коктейли, леки закуски и ястия.

Огромните стаи от 47 кв.м и разнообразните типове апартаменти предлагат спокойна и елегантна атмосфера и панорамни балкони, за да могат гостите да се насладят на максимален комфорт. Ето защо Barceló Royal Beach е идеален за семейна почивка или романтично бягство.

Barceló Royal Beach  разполага с един от най-големите СПА центрове на българското Черноморие. На  1200 м2 СПА центърът предлага богато оборудвана спа и уелнес зона със закрит басейн и 7 тематични масажни кабинета, където можете да се насладите на иновативни процедури. СПА центърът има още сауна, турска баня, инфрачервена сауна и парна баня, давайки на всички посетители нови и релаксиращи преживявания.

В хотела има още детски кът, открита детска площадка и открит търговски център Royal Beach Mall.

РАДИО ENERGY ДАВА ВЪЗМОЖНОСТТА НА ЕДИН ОТ ВАС ДА НАПРАВИ ЛЯТОТО СИ НЕЗАБРАВИМО КАТО СПЕЧЕЛИ ОЛ ИНКЛУЗИВ УИКЕНД ЗА ДВАМА В ХОТЕЛ BARCELÓ ROYAL BEACH!

Включи се като влезеш във фейсбук страницата на Радио ENERGY и отговориш правилно поне на един от въпросите на хотел Barceló Royal Beach в периода 14  – 18 юни 2021! Не пропускай възможността да участваш и да спечелиш петзвездна лятна почивка! Печелившият късметлия ще бъде изтеглен в петък 18 юни 2021г измежду всички участвали.

Наградата включва:

• Настаняване в двойна делукс стая за 2 нощувки на 2-ма възрастни и дете до 11.99г.

• Ол инклузив изхранване

• Ползване на външни и вътрешен басейн, шезлонг и плажни съоръжения в хотела

• Ползване на фитнес

• Ползване на детски кът и площадка

• Безплатен паркинг

Победителят може да използва наградата си до 30.09.2021г, като резервацията се съобразява спрямо заетостта на хотела! 

Краен срок - 18 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара