Спечелете всеки ден ваучер за 30 лв. от Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!

Печеливши:
07.06.2021 г.: Галена Радославова

08.06.2021 г.: Светлозар Христов

09.06.2021 г.: Белослава Стойчева

10.06.2021 г.: Нели Бакова

11.06.2021 г.: Наси Николова

14.06.2021 г.: Красимира Костикова

15.06.2021 г.: Моника Михайлова

16.06.2021 г.: Даниела Владова

17.06.2021 г.: Камен Топалов

18.06.2021 г.: Светлана Панджарова

Лятото е време за спорт и развлечения, независимо къде се намираш!

Сега радио N-JOY и Kaufland провокират твоя спортен дух и те предизвикват да влезеш в отбора на Свежите Супергерои и мача за Домашната купа!

Слушай всяка сутрин шоуто на Инспектор N-JOY и се запознай с играчите на Kaufland и техните суперсили, за да се включиш за страхотна награда!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и познай кой номер от отбора на Свежите Супергерои е играчът за деня.

Всеки ден по един вярно отговорил участник ще печели ваучер за пазаруване от Kaufland на стойност 30 лв.!

Бъди с радио N-JOY и Свежите Супергерои в мача за Домашната купа! Събирай стикерите в супералбума на Kaufland и се забавлявай!

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори на зададен дневен въпрос от Играта във Фейсбук страницатана радио N-JOY чрез публикуване на коментар с отговор под поста с дневния въпрос. 

На публикувания въпрос може да се отговаря до 17.00 ч. на същия ден на публикацията. Отговори на дневния въпрос, направени след изтичането на предвидения срок за отговор, не участват за тегленето на съответната дневна награда.

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор до 17ч. в деня на публикуване на въпроса. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето.Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, между 17:00 и 18:00 часа,и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/и/или на  Фейсбук страницата на радио N-JOY. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от Фейсбук профила, чрез който са участвали в Играта.

Наградите на печелившите участници се изпращат от „КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД енд Ко“ КД по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

Краен срок - 18 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара