Спечелете ваучери по 100 лв., смарт часовници и запалки


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.igraskod.com/#pechelivshi

Програмата стартира на 1-ви юни 2021 г. и ще продължи до 31-ви юли 2021 г. Крайната дата, до която ще се приемат билети, изпратени чрез куриерска фирма СПИДИ, е 31-ви юли 2021 г. Евентуални разходи, свързани с изпращането на билетите чрез куриерска фирма СПИДИ, се поемат от Организатора. След 31-ви юли 2021 г. участващи промоционални билети могат да бъдат предлагани в търговските обекти до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди.

В програмата „Късмета ми е в билета!“, участват всички разновидности на марката The King. След закупуване кутия цигари The King, търговският обект предоставя билет, който има шанс да спечели награда. За покупка на 1 кутия може да се получи само един билет.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Късмета ми е в билета!“. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

В определени търговски обекти, при закупуване на кутия цигари с марка The King, търговецът предоставя промоционален билет. Потребителят трябва да изтрие по свой собствен избор четири от шестнадесетте полета на промоционалния билет, за да има шанс да спечели една от трите награди: запалка, smart часовник, паричен ваучер на стойност 100лв. Потребителят трябва да открие в изтритите от него полета поне един символ , за да спечели моментна награда запалка. Потребителят трябва да открие в изтритите от него полета четири символа , за да спечели голяма награда smart часовник. Потребителят трябва да открие в изтритите от него полета четири символа , за да спечели голяма награда паричен ваучер на стойност 100лв. Потребителят може да спечели само един подарък при закупен продукт. Изтриването или нарушаването на цялостта на защитното фолио на повече от четири полета прави билетът невалиден. Ако потребителят печели голяма награда, трябва да попълни ИМЕ, ФАМИЛИЯ и ТЕЛЕФОН в обозначените полета на билета си и да го изпрати за сметка КТ Интернешънъл ЕАД чрез куриерска фирма СПИДИ на следния адрес: КТ Интернешънъл ЕАД, бул. Цариградско шосе 101 А, София, тел. 0878568979

След получаването на билета, Организаторът ще се свърже с потребителя на посочения от него телефон, с цел проверка на предоставените данни.

Моментни награди: Запалка

Големи награди:

    Паричен ваучер на стойност 100лв.
    Smart часовник - черен

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се получават в търговския обект, от който е закупен продукт на марката THE KING и промоционален билет.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се получават след изпращане на печеливш билет от участника до КТ Интернешънъл ЕАД и потвърждение на валидността на билета и предоставените лични данни.

Всички участници, спечелили голяма награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане и печелившият участник ще бъде помолен да даде данни за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и ЕГН.

С един валиден билет може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници следва да изпратят своят билет на КТ Интернешънъл ЕАД чрез куриерска фирма СПИДИ на следния адрес:

КТ Интернешънъл ЕАД, бул. Цариградско шосе 101 А, София, тел. 0878568979.

Данните попълнени на билета трябва да са изписани на кирилица и да съдържат име, фамилия и телефон за връзка. Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за потвърждаване на данните и предоставяне на ЕГН и адрес за доставка на наградата. Наградите се изпращат чрез куриерска фирма СПИДИ най-късно до 13-ти август 2021 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г., няма право да получи наградата. Ако той/тя не присъства на посочения адрес, куриерите оставят бележка с адрес, от който спечелилият може да вземе пратката в седем дневен срок. 

Краен срок - 31 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара