Спечелете 150 комплекта с продукти CeraVe за тестване

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2021

Всеки знае колко е важно кожата ни да е хидратирана, за да бъде здрава. Знаете ли, че причина за кожни проблеми може да бъде нарушаването на кожната бариера и дехидратацията? Все път, когато трябва да изберете продукт за грижа за кожата, който да е подходящ за вашата кожа, може да проверите и списъка на съставките, за да избегнете всякакъв вид дразнене или дехидратация. В този случай трябва да помислите за използване на хидратиращ крем, който също така защитава кожната бариера. Това е полезен трик, защото здравето на кожата ви зависи и от не дразнеща формула, която е нежна във вашата рутина.

Дори ако вече имате базова рутинна грижа за кожата или просто искате да опитате продукт, който предлага хидратиране, от което кожата ви се нуждае, дерматолозите разработиха формула, която да отговори на вашите нужди.

CeraVe Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF25 за нормална към суха кожа (AM)

# Разработен с помощта на дерматолози, този крем е с лека и нелепнеща текстура, която се абсорбира бързо. Предлага защита срещу UVA и UVB лъчи, което е много важно за здравето на кожата в дългосрочен период.

# Благодарение на технологията MVE, хидратира кожата през целия ден, още след първото нанасяне и възстановява защитната кожна бариера благодарение на 3 важни серамида и хиалуронова киселина. Нежен е към кожата и не я дразни, не съдържа парфюм и е подходящ за чувствителна кожа.

Безплатeн продукт в замяна на мнението ви след тестването му!

За да се възползвате от тестването на безплатни продукти и да можете да участвате в бъдещи кампании, вашето участие е от съществено значение! Споделете мнението си креативно онлайн, както следва:

ПУБЛИКАЦИИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

# Тествайте хидратиращите кремове на CeraVe и ни споделете мнението си за продуктите чрез креативни публикации: един пост в Instagram и / или Facebook, показващ продуктите в естествен контекст на употреба и три сторита в Instagram и / или Facebook с разопаковане на комплекта и също така описващи предимствата на всеки един тестван продукт.

ДРУГИ ОНЛАЙН АКТИВНОСТИ

# Публикувaйте коментар за продукта CeraVe Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF25 (AM) на официалния сайт на CeraVe за България в съответната продуктова страница тук: https://www.cerave.bg/hawnte-npoayktn/xnapataunr/xnapatnpaw-kpem-3a-nnue-c-uv-3awnta-spf25

# Публикувaйте статия в собствения ви блог, ако имате такъв ИЛИ във форум /група в социалните мрежи, в която сте активни, ИЛИ видео в YouTube с впечатления от тест кампанията;

# Използвайте хаштага на кампанията: #BuzzCeraVeBulgaria във всички постове;

# Информирайте се за новостите по кампанията; като последвате Facebook и Instagram страниците на CeraVe Bulgaria и BUZZStore Bulgaria.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА

# Качване на отчет с дейностите в секция My BUZZ (с линкове към всички публикации), така както са разписани в чл. 6.3.1-6.3.4 от Официалните правила. Линковете могат да бъдат качени в My BUZZ по време на цялата кампания, но не по-късно от 5 работни дни след края ѝ.

# В края на кампанията, да бъде коректно попълнен въпросника за удовлетвореност, който може да бъде намерен в страницата на кампанията. Той ще бъде достъпен в рамките на две седмици след започване на тест периода и трябва да се попълни до края на същия период, който ще е обявен на страницата или в бюлетина, който ще получите от нас.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара