Спечелете посещения на Музейко и 40 награди от партньорите на кампанията

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 август 2021

Наградите са четиридесет на брой и представляват ваучер за 1 посещение в Музейко за дете и възрастен и награди от партньорите по кампанията. Всеки участник може да спечели само по една награда.

Участието в Кампанията е индивидуално и е обвързано с публикуване на текст или текст и снимка в микро страницата, отговаряща на условията за участие. Текстът и/или снимката може да се направени от непълнолетни лица (деца), но за участие в Кампанията могат да се регистрират единствено техните родители или други пълнолетни представители, само те могат да публикуват снимки и текстове в микро страницата.

Всяко лице, навършило 18 години, което публикува резултат от предизвикателството през микро страницата ще бъде уведомено по имейл дали отговаря на изискванията и може да участва в кампанията, като текстът или текстът и снимката ще бъдат публикувани  под предизвикателството, в което е участвал.

На 09.07.2021 г. Музейко,  ще изтеглят на случаен принцип първите 20 печеливши от играта. На 09.08.2021 г. ще изтеглят на случаен принцип следващите 20 печеливши от играта. Победителите ще бъдат уведомени чрез имейл, както и обявени на микространицата на Музейко.

Наградите ще бъдат предадени лично на победителите при последващо посещение в Музейко и след предоставяне на документи за идентификация.

Всеки участник има право на неограничен брой записвания в предизвикателствата, регистрирайки участие.

Желанието на участника да участва за печелене на награда в Кампанията, както и изявлението му за приемане на настоящите Правила, се извършва чрез публикуването на текст или текст и снимка, отговарящи на условията на Играта в микространицата, като за тази цел се съхраняват идентифициращи участника данни във виртуалното пространство, включително, но не само: предоставените лични данни. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара