Спечелете 6 къщички Smoby Chef House и 39 колички Ride-on от Pampers

Краен срок - 11 юли 2021

В периода от 31.05 до 11.07.2021 г. купи по свой избор продукти Pampers на обща стойност минимум 50,00 лв., от който и да е хипермаркет Kaufland на територията на страната. Не забравяй да запазиш касовата бележка от направената покупка.

В Кампанията участват всички продукти с марка Pampers, дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, независимо от вида и стойността им.

Регистрирай номера на касовия/фискалния бон, издаден в периода на кампанията, със съобщение на телефонен номер 108002. Съобщението до 108002 е напълно безплатно. Номерът на касовата бележка представлява 10-цифрен код, който се намира долу в левия й ъгъл.

При успешна регистрация ще получиш автоматичен отговор, който удостоверява регистрацията в играта. Ако номерът на касовата бележка/фискалния бон е невалиден или вече е регистриран, ще получиш автоматичен SMS отговор, че регистрацията е неуспешна.

Наградите, за които участваш

    39 броя CHIPOLINO колички Ride-on с дръжка ФИАТ 500X БЯЛ
    6 броя къщи за деца Smoby Chef House

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на седмична база, както следва:

- 07.06.2021 - 6 колички, 1 къща 

- 14.06.2021 - 6 колички, 1 къща 

- 21.06.2021 - 6 колички, 1 къща 

- 28.06.2021 - 6 колички, 1 къща 

- 05.07.2021 - 6 колички, 1 къща 

- 12.07.2021 - 9 колички, 1 къща

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, когато касовата бележка бъде поискана от него, той трябва да предостави снимка и оригинал на касовата бележка, чийто номер е изпратил по време на SMS регистрацията. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез SMS, дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с маркa Pampers.

Ако изпращането на съобщението е успешно, участникът ще получи SMS за потвърждение за своето участие. В случай че изпращането на съобщението е неуспешно, участникът ще получи обратно SMS съобщение, че номерът на касовата бележка вече е бил използван или че е изпратен в неправилен формат, последван от номер на центъра за контакти на Организатора 0898 622 041, където участниците ще могат да получат информация за Кампанията всеки работен ден от 09:00 до 18:00 ч. освен в празнинични и неработни дни. Точният номер на касовата бележка, който е изпратен успешно чрез SMS участва, освен ако преди това не е бил използван в Кампанията.  

В случай на спечелване на награда участникът трябва да предостави лични данни (име, фамилия, ЕГН, адрес за получаване на наградата и телефон) с цел получаване на награда. 

Един участник с регистрация на една касова бележка/фактура може да получи само една от наградите посочени в член 6 (1).

Същия ден след тегленето печелившите ще получат уведомителен (поздравителен) SMS за спечелване на награда на номера, от който са се регистрирали в Кампанията, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че контактният център ще се свърже с тях по телефона за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат необходимите данни и касовата бележка в рамките на една седмица след получаване на SMS съобщението, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители.   

Всеки участник е дължен да проверява редовно телефонните обаждания / SMS съобщения на мобилния си телефон, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Кампанията. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в рамките на на една седмица от момента на изпращане на съобщението, по някаква причина, за която Организаторът не е и няма да носи отговорност, той/ тя губи правото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника. 

Печелившият ще трябва да представи документ за самоличност, както и снимка от касовата бележка, изпратена за участие в Кампанията, в която се посочва закупуването на продукти с марка Pampers. Приемането на наградата може да бъде осъществено от друго лице, но само със законно разрешение от печелившия, заверено от нотариус. При предаване на наградата печелившият е длъжен да подпише разписка за получаване на наградата и да представи оригиналната касова бележка.  

Доставката на наградите се организира от Организатора. Наградите ще бъдат доставени в рамките на 30 дни от тегленето на печелившите по директна поща, до адрес, посочен от участника и за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара