Спечелете 8-дневна луксозна екскурзия до екзотична дестинация

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Lazar Corina

Спечелете екзотична екскурзия с COCOSOLIS

Пазарувайте сега и можете да спечелите 8-дневна луксозна екскурзия с най-близкия Ви човек до екзотична дестинация.

Ние ще се погрижим за всичко, за Вас остава единствено да се насладите на това специално изживяване.

За да участвате в играта, просто трябва да закупите продукт COCOSOLIS и автоматично се включвате в томболата за участие за екзотичната ваканция.

Колкото повече пазарувате, толкова по-голям шанс за печелба имате, тъй като всеки закупен продукт се равнява на един талон за участие в томболата.

Включете се сега и се сдобийте с най-шоколадовия тен по време на своето пътуване!

ПОРЪЧАЙТЕ сега и може да спечелите
КАКВА Е НАГРАДАТА:

    Самолетни билети за двама, отиване и връщане за Вас и Вашия любим човек. Дестинацията може да бъде о-в Пукет или Малдивите в зависимост от Ковид рестрикциите
    6 нощувки в луксозен комплекс
    All-inclusive гурме вкусотийки

Както знаем, живеем в интересни и непредсказуеми времена, поради които е възможно да се наложи плановете за пътуване да се променят внезапно.

Ние обаче сме помислили за всичко и имаме също толкова вълнуващ план Б за Вас!

В случай че заради Ковид рестрикциите не можете да пътувате, ние ще пренесем луксозното изживяване във Вашата държава.

В Кампанията участват продуктите, налични на сайта на www.cocosolis.com/bg.

Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на продукт на COCOSOLIS. Участващите в Кампанията канали са: Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, www.cocosolis.com.

Всеки закупен продукт през платформата cocosolis.com е равностойно на един талон за участие в кампанията и съответно в томболата за Екзотична екскурзия. Колкото повече талони се трупат толкова по-голям шанс за печалба. Кампанията, която се осъществява през платформата на cocosolis.com ще се провежда на следните територии:

България, Гърция, Кипър, Румъния, Словакия, Чехия, Унгария, Испания, Италия, Франция, Германия, Дания, Нидерландия, Люксембург, Полша, Португалия, Великобритания, Хърватска, Белгия, Австрия

Потребителите на платформата на Amazon също имат възможност да вземат участие при следните условия. Потребителят трябва да закупи COCOSOLIS продукт през платформата на Amazon след което да се запише с и-мейл адреса си за нюзлетъра на COCOSOLIS през уебсайта на COCOSOLIS за съответната държава. Кампанията, която се осъществява през платформата на Amazon ще се провежда на следните територии: Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания

За да се възползват от промоцията, освен на www.cocosolis.com/bg/, участниците могат да заявят своята поръчка и по следните начини:

    чрез обаждане на телефон +359 2 862 11 64
    чрез изпращане на лично съобщение до профила на COCOSOLIS във Фейсбук: www.facebook.com/cocosolisbg
    чрез изпращане на лично съобщение до профила на COCOSOLIS в Инстаграм: www.instagram.com/cocosolisbg

За всяка от наградите, както и за голямата – екзотична екскурзия, с всяка следваща поръчка на продукт, участникът има по-голям шанс за спечелване на награда. Голямата награда представлява екскурзия за двама до о-в Пукет или Малдивите като включва, самолетни билети, 8 дни/6 нощувки и осигурен All Inclusive. Организаторът си запазва правото да смени дестинацията в зависимост от Ковид рестрикциите.

Тегленето на голямата награда 1 екзотична екскурзия ще се осъществи на 30.09.2021г. Окончателните победители ще бъдат публикувани на страницата с условия на кампанията: https://cocosolis.com/bg/competitions/tropic-vacay/.

С изтеглените печеливши ще се свърже служител от COCOSOLIS България, за да потвърди имената, телефонния номер, както и адрес за получаване на наградата. Организаторът не носи отговорност, в случай че предоставените данни са непълни или неверни. Организаторът си запазва правото да изтегли нов печеливш, в случай че с първия не може да бъде осъществен контакт.

Голямата награда не може да бъде прехвърляна на трето лице или да бъде разменена за финансовата й равностойност. Датите за пътуването ще бъдат съобразени с Ковид рестрикциите и могат да бъдат промени съобразно същите.

Поради непредвидимите обстоятелства, свързани с Ковид рестрикциите извън границите на територията има вероятност пътуването в друга държава да не може да бъде осъществено. В тази ситуация Организаторът ще организира луксозна почивка в рамките на територията на държавата на печелившия.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма до посочен от Участника адрес или до избран от него офис на фирмата.

Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма, така че да получи в срок стоката, Организаторът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Краен срок - 19 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара