Спечелете PlayStation 4 + FIFA 21, спортни сакове и футболни топки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Пламена Тодорова
Пенка Каменска
Виктория Петкова
Моника Чавдарова
Илиян Станиславов
Даниела Динова
Каролина Семкова
Мариета Нешева
мартин камберов
Елизабет Кърцанова
Борислав Борисов

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "Спортал.бг”АД и Нестле България АД, свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе на страницата на : „Спортал.бг”АД - mura.sportal.bg. Участниците се регистрират за участие, чрез маркиране на играч от футболно поле, под който е скрита топка и даване на съгласие в задължителните полета за „Общи правила и защита на лични данни“. Участникът в играта има право на два опита. Потребителят може да сподели или хареса играта чрез бутон (сподели или харесай) в платформата и така ще получи още 3 допълнителни опита.

Потребителят може да се регистрира веднъж дневно през целия период на играта като по този начин увеличава шанса си за спечелване да спечели награда.

Награди: В играта ще бъдат предоставени голяма награда 1 брой и 10 седмични малки награди, предоставени от Нестле България АД:

    Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л – 5 броя
    Футболна топка - Wilson Vanquish – 5 броя
    Комплект игрова конзола PlayStation 4 и игра FIFA 21 – 1 брой

Печелившият се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са се регистрирали в играта. Томболата ще бъде теглена на:

25.06.2021 г. – 1 бр. Футболна топка - Wilson Vanquish и 1 бр. Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л

02.07.2021 г. – 1 бр. Футболна топка - Wilson Vanquish и 1 бр. Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л

09.07.2021 г. – 1 бр. Футболна топка - Wilson Vanquish и 1 бр. Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л

16.07.2021 г. – 1 бр. Футболна топка - Wilson Vanquish и 1 бр. Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л

23.07.2021 г. – 1 бр. Футболна топка - Wilson Vanquish и 1 бр. Спортен сак - Nike Brasilia M 9.0, 60 л и голямата награда – 1 бр. Комплект игрална конзола PlayStation 4 и игра Fifa 21

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на играта – mura.sportal.bg

Организаторът се задължава в деня на изтегляне на печелившите участници да се свърже с тях на посочения от него мобилен телефон. Печелившите ще получат кратко съобщение на мобилните телефони, с които са се регистрирали в играта с линк към форма, в която да си попълнят нужната информация за доставката на наградата.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 3 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш.

Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен телефонен номер; грешни имена; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена. 

Краен срок - 23 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара