Спечелете телевизор, лаптоп и 3 дигитални фотоапарата

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

Кампанията започва на 31.03.2021 г. и приключва на 30.09.2021 г. Печелившите ще бъдат определени чрез гласуване във ФБ.

Този проект, който спечели най-много гласове печели първата награда - Tелевизор LG LED 43”
Следващият проект по брой харесвания печели компютър ACER Aspire 3 A315-54K-371W Shale Black

Следващите 3 проекта печелят дигитален фотоапарат Sony Cyber-shot

Печелившите ще бъдат обявени на 4.10.2021 г. във ФБ страницата и групата на COLOR HOME, и в уебсайта color.bg

Снимка ПРЕДИ (Може да бъде всичко, което искаш да обновиш, ремонтираш, залепиш или почистиш. Например: ако закупиш боя от COLOR HOME, твоят проект може да е стена в жилище, стая, шкаф, врата, прозорец, под, таван, пейка, градински мебели и т.н. Ако закупиш почистващ препарат това може да е някоя много замърсена повърхност)

Снимка ПО ВРЕМЕ НА (Снимай продукта, който използваш - боя, лак, лепило или почистващ препарат пред самия проект. Не е задължително да се виждат хора)

Снимка СЛЕД (финалният резултат от работата)

Качи твоите снимки във ФБ групата на COLOR HOME - Боядисвай, ремонтирай, почисти с COLOR HOME, с текст името на проекта и хаштаг на поста #TombolaCOLORHOME Пример: Име на поста: Новата детска стая и #TombolaCOLORHOME

NB! Трите снимки са задължителни за приемане на участието ви. Снимките може да са повече от 3, но не по-малко. Касовата бележка при закупуването на продукт от магазините на COLOR HOME трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пази през цялото време докато тече кампанията и да я представите при получаване на наградата, ако сте сред печелившите. 

Всеки участник  е длъжен да запази касовата бележка, с която е закупил продукта или продуктите от COLOR HOME, която ще трябва да представи за получаване на наградата, ако бъде избран. В случай, че участникът е изтеглен като печеливш, но не пази касовата белижка от покупката, той не може да получи наградата и следва да бъде избран друг участник.

Печелившите ще бъдт обявени на 04.11.2021 г.  в уеб страницата на Организатора https://color.bg/, както и в социалните медии:
FB https://www.facebook.com/Vamko.Color.Home

IG https://www.instagram.com/color_home_paints_bg/

До 5 работни дни печелившият  участник  ще бъде известен персонално от представител на Организатора чрез съобщение в акаунта му, във Фейсбук. Доставката на наградата ще се извършва в срок най-малко две седмици след изтегляне на печелившия. Разходите по доставката са за сметка на Организатора.

Победителят няма право да получа паричната равностойност на наградата.

Победителят ще получи наградата до посочен от него адрес чрез куриерска фирма и с предварително прозвъняване от страна на куриерите за свързване с победителя.

Организаторът ще изисква предоставянето на документ за самоличност с цел идентифициране и доказване на възраст и касова бележка за направената покупка от магазините на COLOR HOME

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара