Спечелете 10 безжични слушалки и 10 мини тонколонки от Crème Olé

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!

Печеливши:

10 броя слушалки печелят:
@monyka.razsolkova
@mariyaboncheva
@vestichka
@plamenshutov04
@monika__n__todorova
@liliana790221
@s.yancheva18
@milena.vutova
@zlatineftimov
@mihaylova.valya

🔈 20 броя тонколонки печелят:
@neli379
@milvenakoleva
@dessderm
@mimenitapurple6
@niki_peti_iliana
@tezcan_ali
@s.toteva
@tihogr
@magi_spirova
@nikolov_45
@georginikov
@salyspectra
@evelina.dimitrova.37
@titatiti77
@todorovabetina
@toshko90bs
@verjiniqkaramanova
@tonika.d
@sem.birkovi
@iva.gogo15

💃GIVEAWAY 💃

👉Tагни 3-ма приятели, с които би споделил любимия си Crème Olé вкус. 😋
👉 Последвай профила ни и можеш да спечелиш 🎧 безжични слушалки или 🎚 мини тонколона, за да носиш любимия си саунд навсякъде с теб! 🎶🎵
👉 А за двойна доза късмет – танцувай Crème Olé движенията, които ще откриеш в Reels. ⭐️
👉 Сподели на стори и не забравяй да ни тагнеш!

👉 Период на играта от 17.06.2021 до 21.06.2021 г. 

Печелившите Участници се теглят на случаен принцип между всички участници в Играта, които са изпълнили условията за участие в срока на провеждането ѝ.

Печелившите Участници се обявяват с потребителското им име в Instagram, чрез което са участвали в играта. Печелившите се обявяват в пост в Instagram страницата на Dr. Oetker Bulgaria и в коментар под анонсиращия пост на Играта до 22:00 ч. на 22.06.2021 г.

Печелившите Участници трябва да се свържат с Dr. Oetker Bulgaria чрез лично съобщение на страницата на Dr. Oetker Bulgaria в Instagram или на електронен адрес: contact@oetker.bg в срок от 5 (пет) работни дни, считано от датата на обявяването им за победители, с което да подадат данни за доставка на наградата (три имена на получателя, точен адрес за доставка и телефон за връзка).

Предоставяните награди са предметни. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

В случай че спечелил Участник не потърси наградата си в рамките на 5 (пет) работни дни след обявяване на печелившите, Dr. Oetker Bulgaria има право да откаже изпращането на награда на този Участник и да присъди наградата на друг, избран по реда на чл. 4.2 по-горе.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Dr. Oetker Bulgaria на посочения от Участника адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия Участник.

Краен срок - 21 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара