Спечелете 20 сладки изненади от Nimm2

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Smurf4eMM
z_v_d
Малечка90
Савина1
miraxi
maiathebee
Десиссслава
stefaniika
sunflower
Reinа
Марджъри
силвето димитрова
RosMar
JenN_87
Free style
bambinno73
titi1981
tedi_kati1
D&A
marie_k

Вкусни и сочни бонбони и близалки с плодов сок и витамини? Имате ги! Наричат се Nimm2 и са готови да внесат повече сладост във всеки ваш ден.

Супервкусните желирани и дъвчащи бонбони и близалки Nimm2 са меки, сочни и пълни с много плодов сок и витамини. Кой може да устои на сладките лакомства и щастливи моменти?

Наистина ли има витамини в бонбоните Nimm2?
Да! Витамините са това, което прави продукта ни толкова специален. Кои витамини се съдържат в различните продукти Nimm2 може да видите на гърба на всяка опаковка. Опитайте ги всички!

Вдъхновихме ли ви за сладки приключения?

Спечелете сладки подаръци от Nimm2 и като участвате в дискусията във форума!

20 от всички потребители на форума, оставили своя коментар в темата, ще спечелят сладка награда.

Как да се включите в играта? Като споделите в дискусията кое е любимото творческо занимание на вашето дете! 

В Играта могат да вземат участие пълнолетни физически лица („Участници”, „Потребители”), които валидно са се регистрирали в уебсайта www.bg-mamma.com и са приели настоящите Общи условия за провеждане на Играта. Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила, публикувани от Организатора на тази страница със съдействието на нейния собственик и/или администратор.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи награда – сладка изненада. Общият брой на наградите е 20.

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 02.07.2021 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на 10 (десет) работни дни. В случай, че наградата следва да се получи на място в офиса на Организатора, Организаторът уведомява за това спечелилите участници.

Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена,  телефон за връзка и адрес за доставка и/или email адрес. Наградата се доставя от Организатора на посочения от спечелилия участник адрес, по начин, какъвто Организаторът намери за подходящ (куриер, поща или друго). 

Краен срок - 1 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара