Спечелете комплект 4 нови летни гуми Nokian Tyres

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: tarabata22

Финландският премиум производител на автомобилни гуми Nokian Tyres предоставя възможност на читателите на OFFNews да спечелят комплект летни гуми.

За целта трябва да отговорите на въпросите, свързани с Nokian Tyres.

Ще зададем 5 въпросa.

Победителят ще бъде определен чрез жребий, в който ще участват всички верни отговори. Ако един човек е отговорил вярно и на 5-те въпроса, името му ще бъде включено в томболата 5 пъти. Ако е отговорил вярно само на 1, пак ще участва, но шансът му да спечели ще е 5 пъти по-малък.

До всеки въпрос има жокер, който ще Ви помогне за верния отговор. Ще Ви помогне и страницата на Nokian Tyres.

За да участвате в играта трябва да сте регистрирани Моля, ползвайте верен e-mail, защото на него ще се свържем с победителя.

Играта се организира и ще бъде проведена в сайтовете offnews.bg, auto.offnews.bg и ще бъде промотирана във Facebook страниците на горепосочените медии.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да отговори правилно поне на 1 въпрос от 5-те, които ще бъдат зададени на сайта offnews.bg, за да участва в тегленето за наградата – 4 броя нови летни гуми Nokian Tyres модел и размер по избор на победителя. Всеки ден ще бъде задаван нов въпрос, като участниците имат право да отговорят и на въпросите за изминалите дни. Могат да участват и да дават отговори само регистрирани на сайта offnews.bg потребители, като те имат право да използват и своя Facebook профил, вместо регистрация за сайта offnews.bg

Всеки отговорил правилно поне на 1 въпрос от 5-те, участва в тегленето за наградата - комплект 4 нови летни гуми Nokian Tyres модел и размер по избор на победителя. Един верен отговор предоставя едно участие в тегленето, съответно максималният брой за регистриран потребител е 5 участия, ако е отговорил правилно на всичките 5 въпроса през 15-те дни на играта. Участникът има право да отговори на всичките 5 въпроса от Играта и в последния ден на Играта.

Наградата представлява 4 нови летни гуми Nokian Tyres модел и размер по избор на победителя. В случай, че желаният размер не е наличен за конкретния модел, Организаторът има право да предложи друг подобен модел летни гуми или друг подходящ размер. Точните спецификации на гумите са въпрос на наличност.

Наградата не може да се замени с паричната ѝ равностойност.

Участието в тегленето на наградите изисква валиден имейл адрес, през който Организторът ще се свърже с победителя.

Участникът губи правото си на участие, ако е посочил невалиден или несъществуващ имейл адрес. При това положение се преминава към изтеглен резервен победител.

Регистрации с верни отговори от играта, постъпили след 24.00 25.6.2021 няма да се приемат.

Наградата 4 нови летни гуми Nokian Tyres се тегли на случаен принцип измежду всички валидни регистрации в присъствието на нотариус чрез онлайн платформата за генериране на случайни числа - https://www.random.org/. Участниците участват със съответния им номер, подаден от системата при регистриране на верния отговор. Тегленето на 1 печеливш и 3 резерви се извършва няколко дни след края на играта. При невъзможност за осъществяване на комуникация със спечелилия в срок от 5 работни дни, наградата ще бъде връчена на първата резерва. Срокът за изпращане на наградата 4 летни гуми Nokian Tyres e 30 дни от датата на писмено потвърждение по имейл от страна на победителя с посочен желан размер на гумите. Начинът на доставяне на Наградата е въпрос на уточнение с победителя. Ако до 30 дни от датата на писмено потвърждение по имейл, наградата не е получена, моля да подадете информация за това на следния имейл: boris.v@actionprgroup.com

Получаването на Награда се удостоверява с подписване на приемо-предавателен протокол между Участника и представител на Организатора, след като печелившият Участник удостовери самоличността си.

Краен срок - 25 юни 2021

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Това е печелившият от 2020 г все още няма обевян печеливш за тази игра

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече има изтеглен печелиш и за 2021 :)

      Благодарим за уточнението.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара