Спечелете полет с жирокоптер или дрифт такси и оригинални награди от Бързи и яростни 9

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 юни 2021

Готови ли сте за киносъбитието на лятото?

„Бързи и яростни“ се завръщат, за да взривят киноекраните, а радио Витоша ти дава шанс да играеш за страхотни награди.

Чуеш ли „Бързи и яростни“ се завръщат в ефира на радио Витоша, се обади на 9701000 и участвай за спечелването на голямата награда - „полет с жирокоптер“ или „дрифт такси“, осигурена от Sky Vision, или оригинални награди от филма!

Период на играта: 14.06.2021 г. - 25.06.2021 г;

Награди:

1 бр. тениска;
1 бр. безжично зарядно;
1 бр. раница;
1 бр. суичър;
1 бр. голяма награда: предоставяне на избор на печелившия за „полет с жирокоптер” или „дрифт такси – аз се возя”;

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на Бързи и яростни 9 се превърна в най-успешния в историята, доказвайки че глобалното семейство на Бързи и яростни е по-сплотено и силно отвсякога. Вчера дебютира нов експлозивен трейлър, който затвърждава Бързи и яростни 9 като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, и дава заявка за най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента. В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

Гледайте Бързи и яростни 9 от 18 юни в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара