Спечелете 10 ваучера по 30 лв. от English Home


Играта е приключила!

Печеливши:
Silveti
boat
H0uSse_Baby
Partizanka
Eona
Stoyanova.A
pepi_r
Hope17
alex99
змейковица

Повече от една година прекарваме по-голямата част от времето в дома си. Този период ни даде допълнителен шанс да се погрижим за своето жилище и да го декорираме в съответствие с нашия индивидуален вкус.

Подготвили сме за вас няколко съвета за декорация на дома, за да създадете перфектната уютна атмосфера с няколко малки, но ефектни щрихи! Последвайте ни в Instagram за още повече предложения и идеи.

Не забравяйте, че имате отстъпка от 20% в онлайн магазина englishhome.bg като използвате кода EHMBG20

Участвайте в играта!

Споделете ни интересна идея или съвет, с който правите дома си по-уютен и красив. 10 от вас ще спечелят подарък от English Home - продукт по избор от сайта или магазините на стойност 30 лв.

Не забравяйте да добавите към коментара си линк към желания от вас продукт!

В Играта могат да вземат участие пълнолетни физически лица („Участници”, „Потребители”), които валидно са се регистрирали в уебсайта www.bg-mamma.com и са приели настоящите Общи условия за провеждане на Играта. Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила, публикувани от Организатора на тази страница със съдействието на нейния собственик и/или администратор.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Не се допуска публикуването и разпространението на текстове и материали, които противоречат на действащото българско законодателство, морала и добрите нрави, включително, но не само: текстове, снимки, материали, съобщения които съдържат порнография или подтикват към насилие и незачитане на човешкото достойнство, включително съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, пропагандиращи дискриминация, проповядващи фашистка, расистка или друга недемократична идеология, както и подтикващи към поведение, което нарушава обществения ред и общоприетите морални норми, снимки с еротично съдържание, с участие на малолетни и непълнолетни или предназначени за тях.

Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи награда -  продукт по избор от сайта на English Home на стойност 30 лв. Общият брой на наградите е десет (10).  

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 14.05.2021 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на пет работни дни. В случай, че наградата следва да се получи на място в офиса на Партньора, Организаторът уведомява за това спечелилите участници.

Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена, телефон за връзка и валиден email адрес за доставка. Наградата се доставя от Партньора на посочения от спечелилия участник адрес, по начин, какъвто Партньорът намери за подходящ (куриер, поща или друго).

За целите на получаване на наградата, Организаторът предоставя данните (три имена, телефонен номер и адрес) на спечелилите потребители на Партньора с цел изготвяне на приемо-предавателни протоколи и извършване на доставката. Партньорът окомплектова наградите с издадените от него приемо-предавателни протоколи и ги изпраща на спечелилите потребители срещу ангажимент за връщане на подписан от спечелилите потребители екземпляр от протоколите за целите на данъчната отчетност на Партньора. Партньорът задължително посочва в приемо-предавателния протокол стойността на предметната награда, ако тя е над 100 лева, за целите на данъчното деклариране, съгласно т. 9.4. по-горе.

Ако някой от спечелилите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, на негово място се избира друг Участник на случаен принцип.

Краен срок - 14 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара