Спечелете пътуване до Канада за двама

Краен срок - 15 май 2021

🇨🇦  #GIVEAWAY: Спечели пътуване до Канада за двама и съдействие при закупуване на автомобил 🇨🇦

Искаш нов автомобил внос от Канада? 🚗 Ти си на правилното място! Участвай в играта на NorthAuto и спечели пътуване за двама до Канада.✈️🌎🇨🇦 Така ще имаш време да намериш своя мечтан автомобил, а разходите по пътуването и престоя са за наша сметка! 😉

Какво е нужно, за да спечелиш голямата ни награда?
1. Харесай страницата на NorthAuto - внос на автомобили от САЩ и Канада
2. Харесай публикацията
3. Сподели публикацията
4. Тагни приятел, с който би поел на пътешествие до Канада в коментарите под публикацията.

Краен срок за участие: 15 май 2021 година.
Победителят ще бъде изтеглен и обявен на 17 май 2021 година.
NorthAuto пожелава успех на всички участници! 🍀

След края на играта на 15.05.2021 г., Организаторът ще селектира всички участници, които са изпълнили всички необходими условия и ще проведе томбола. На лотариен принцип измежду всички участници, ще бъде изтеглен големият победител, който ще спечели пътуване до Канада за двама и съдействие при закупуване на автомобил.

Голямата награда в играта е пътуване за двама до Канада и съдействие при закупуване на автомобил. Това включва:
* 2 двупосочни самолетни билета София – Торонто – София с включени застраховки.
* До 7 нощувки в двойна хотелска стая в Торонто.
* Автомобил под наем, по време на престоя.
* Пълно съдействие при закупуване на автомобил и доставката му до България.
*Организаторът не поема разходи по издаване на визи за пътуване, PCR тестове, закупуване на автомобил, разходи по транспортиране на автомобила и други разходи от частен характер.
*Пътуването ще се осъществи между май и август 2021 година, като точната дата предстои да бъде съгласувана и уточнена в удобно за победителя и организатора време.
*Всяка предметна награда, получена при участие в настоящата Игра и при спазване на тези Официални правила, която е с пазарна стойност над 100 лева, подлежи на облагане съгласно ЗДДФЛ. Организаторът не носи отговорност при неспазване на задълженията на спечелилия участник по ЗДДФЛ.

Печелившият и неговият придружител ще бъдат обявени в публикация на Facebook страницата на NorthAuto най-късно до 25.05.2021 година.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившия с награда на сходна стойност.

В случай, че победителят не се свърже с Организатора в срок до 14 дни от датата на обявяване на победителя, счита се, че участникът едностранно се отказва от наградата, а организаторът не предоставя наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара