Спечелете едноседмични почивки за двама в луксозен хотел по Черноморието


Играта е приключила!

Печеливши:

12.05 Мария Иванова (албум на Zayn)
13.05 Руско Русков (албум на The Weeknd)
14.05 Виктория Чоканова (албум на Zayn)
17.05 Ирина Хаджикирякова (албум на The Weeknd)
18.05 Светла Колева (албум на Zayn)
19.05 Антония Томова (албум на The Weeknd)
20.05 Бурчин Сабри (албум на Zayn)
21.05 Диана Стефанова (албум на The Weeknd)
25.05 Диана Иванова (албум на Zayn)
26.05 Габриела Лазарова (албум на The Weeknd)
27.05 Ралица Цветкова (албум на Zayn)
28.05 Васил Иванов (албум на The Weeknd)
31.05 Миглена Вълчанова (албум на Zayn)

01.06 - голямата награда печелят:
Красимира Шикова
Теодора Иванова

По традиция Радио Fresh! празнува своя рожден ден през целия месец май. Месецът на новото начало е обречен на ексклузивни кампании, smash хитове и празнично настроение с много подаръци и изненади за слушателите.  
 
И тази година хит радио #1 оставя вярно на стила си и организира супер selfie парти със своите слушатели. През целия месец май всеки фен на радиото, който публикува своя снимка в Инстаграм фийда си или в story, с #FreshMe, получава шанса за изкушаващи Fresh награди: всяка вечер - оригинален албум на The Weekend или ZAYN, а в края на играта - две разкошни едноседмични почивки за двама, в луксозен хотел по Черноморието!
 
За да си гарантира място в жребия, участникът не трябва да забравя и късметлийския таг @radiofresh.
 
Екипът на медията вече няма търпение да събере всички щури, забавни, абсолютно фреш селфита, които да донесат още по-голямо настроение към виртуалното парти и да запечатат месец май като времето на щастливите изненади!  
 
Вече повече от 20 години Радио Фреш неизменно е в ТОП 3 на рейтинговите радиостанции в България. Медията се гордее с уникалната си селекция от най-добрите хитове, високата ангажираност в социалните мрежи и уникалния подход на фреш водещите в предаванията: "Шоуто на Блондинките" с Цвети и Елена; "Шоуто на Тео"; "Абсолютно фреш" с Диа; Power Request po Fresh с Рая.
 
Всяка седмица медията събира най-популярните хитове в авторитетната класация Fresh TOP 30 и гарантира добрия музикален вкус на аудиторията. Оценили високия професионализъм и популярността на Радио Fresh!, световно известни изпълнители като Raye, Twocolors, ATB, A7S, Topic и др. избраха да дадат свои ексклузивни интервюта за медията.
 
Радио Fresh! в пет поредни години е изборът на българските потребители за марка #1 в класацията "Любима марка" и категоричен лидер в платформите за онлайн слушане на музика.

Краен срок - 31 май 2021   

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара