Спечелете телевизор Samsung QLED Smart


Играта е приключила!

Печеливш: @alexfratev

📺 GIVEAWAY 📺 

Спечели изумителния смарт телевизор Samsung с кристална картина и QLED технология на екрана. 

Виж как:
✅ Последвай страницата ни, ако още не си.
🧑🏻‍🤝‍🧑🏻 Тагни в коментар под този пост двама приятели, които ще поканиш у вас да гледате телевизия, ако спечелиш страхотния телевизор Samsung.

🎁 Следи страницата ни, за да разбереш дали печелиш 📺 Smart TV Samsung 📺 Участвай до 31.05., а победителя ще обявим на 02.06. Стискаме ти палци! 🤞 

Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в Периода на участие по т. 1.1.:

1. се регистрира или има валидна регистрация в социалната мрежа Instagram (съгласно правилата на сайта);

2. посети Instagram профила на Организатора в Instagram: https://www.instagram.com/sofia_ring_mall/;

3. е или стане фен на Instagram профила (@sofia_ring_mall) на Sofia Ring Mall (започне да го следва);

4. приеме настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на уебсайта https://www.sofiaring.com/; включването на Участниците в Играта означава, че те са приели настоящите Правила.

5. публикува коментар под поста за Играта в Instagram с линк https://www.instagram.com/p/CO2B8w6q418/?igshid=1hkyp5xqx7jix , който трябва да съдържа таг (отбелязване) на двама човека.

Всеки Участник може да участва с неограничено количество коментари в Играта.

За да участва в томболата за награда, всеки потребител трябва да последва профила на Sofia Ring Mall (@sofia_ring_mall) и остави коментар под поста Игра, който да бъде публикуван по време на провеждането на Играта и съдържа таг (отбелязване) на двама човека. Валидни за участие са коментарите само и единствено под поста Игра с линк https://www.instagram.com/p/CO2B8w6q418/?igshid=1hkyp5xqx7jix.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

Награда, която ще бъде раздадена на 1 печеливш Участник, който трябва да е изпълнил условията по т. 3.1. и да отговаря на изискванията на т. 3.2., за да получи наградата 1 брой телевизор SAMSUNG QE-43Q60T QLED SMART TV.

В тегленето за награда по т. 5 се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и т. 4 от тези Правила.

Тегленето на победителя ще се извършва със специализиран софтуер на случаен принцип до 48 часа след приключването на Играта.

Обявяването на победителя ще става с коментар от страна на Организатора под поста Игра в Instagram до 48 часа след приключването на Играта и/или чрез story в Instagram профила на организатора. В това story ще се посочи потребителското име на победителя и наградата, която печели.

След определяне на печелившия Участник се изтеглят още 2 (двама) резервни печеливши Участници. Резервните печеливши Участници може да заместят предходните изтеглени, при условие че същите не могат да бъдат открити и/или не могат да получат наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившия Участник се извършва проверка дали отговарят на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т. 6 същите следва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение към профила на Sofia Ring Mall (@sofia_ring_mall), за да разбере как ще получи наградата си. Името на победителя ще бъде обявено с коментар от страна на Организатора под поста за съответната Игра и/или story („История“) в рамките на 48 часа след приключването ѝ.

Печелившия Участник трябва при определен ден и час от страна на Органзатора да посети бюро Информация в Sofia Ring Mall и да попълни и подпише приемо-предавателен протокол с личните му данни, които са необходими за получаването на наградата. Тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда.

В случай че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, за победител се счита първия резервният печеливш Участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, се свързваме с втория резервен печеливш Участник. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградата може да бъде получена в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на тегленето.

При получаване на Награда всеки печеливш Участник следва да се идентифицира с представяне на следните документи: лична карта или лична карта и нотариално заверено пълномощно, в случай че наградата се получава от пълномощник на Участника.

При получаване на наградата всеки печеливш Участник подписва приемо-предавателен протокол с Организатора.

Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ или каквато и да е друга равностойност.

Наградата не може да бъде преотстъпвана на трети лица.

Ако в срок до 4 (четири) седмици от датата на съответното теглене наградата не е раздадена поради обстоятелства, независещи от Организатора, не се организира ново теглене. 

Краен срок - 31 май 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара