Спечелете парочистачки и аксесоари Rovus Nano


Играта е приключила!

Печеливши: @shopowaaa и @maria.toneva

🎁 GIVEAWAY 🎁 От скоро у дома имаме нови помощници в каузата за чистота 👌🏻 Сдобихме се с парочистачки Rovus Nano, които се борят с упорити замърсявания и елиминират бактерии и вируси чрез суха пара с нано частици - напълно безопасен, здравословени екологичен начин за чистене 🌬

Голямата Ровус Нано парочистачка ползваме за пода, ежедневно за зоната под стола за хранене на детето. Ученето на самостоятелно хранене изисква жертви, най-вече по отношение на чистотата върху и под масата (а и по самото дете 😅). За оцапаните повърхности в битката се включва ръчната парочистачка Ровус Нано, която помага и за всички повърхности и малки фугички в кухнята - след моето готвене положението също е критично 🙈 Приставката с четка за търкане на по-упорити петна ми е любима, все още не съм тествала тази за освежаване на текстил.

Съветвам ви да посетите сайта на @rovus.bg и да разгледате парочистачките и аксесоарите към тях, защото именно това са наградите в днешната игра!

Един късметлия ще спечели Ровус Нано Плюс, а друг - Ровус Нано ръчна парочистачка с комплект аксесоари. Ето какво трябва да направите, за да участвате в томболата:

✅ Последвайте @rovus.bg
✅ Харесайте този пост
✅ Тагнете в коментар приятел, който ще се зарадва на такъв уред

⚠️ ВАЖНО
Играта се провежда само в Инстаграм профила @magisanvlog, организира се от @rovus.bg и продължава от 12.05 до 14.05.2021 г. 

Победителят в Играта се тегли на случаен принцип със софтуер за томбола на 15.05.2021 г. и се оповестява публично в Инстастори в профила @magisanvlog.

Участието в Играта не изисква регистрация на лични данни в трети платформи и уебсайтове.
Успех! 

Краен срок - 14 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара