Спечелете яки награди от предизвикателствата на Mentos

Краен срок - 20 юни 2021

Искаш ли да спечелиш супер яка награда от Mentos? 

✅  Качи снимка на любимия Mentos със своя FRESH GAMING SETUP в своя личен профил в Instagram с хаштаг:  #Фрешстаграм. 

На 24.05 ще обявим 6-ма победители, които ще зарадваме със сладка награда! 🎁🎁🎁

Период, седмични предизвикателства и описание на Игрите:
1. Седмица - 16.05.2021 - 23.05.2021
2. Седмица - 24.05.2021 - 30.05.2021
3. Седмица - 31.05.2021 - 07.06.2021
4. Седмица - 08.06.2021 - 13.06.2021
5. Седмица - 14.06.2021 - 20.06.2021

Промоционалните игри се провеждат в канала на Mentos Bulgaria в Instagram на адрес: https://www.instagram.com/mentosbg/ .

Седмичните предизвикателства за всяка игра се определят в пост в канала на Mentos Bulgaria в Instagram, като се посочва период на участие и брой и вид на наградите.

Периодът за участие в седмичните игри започва в момента на публикуването им в съответния Instagram профилa на Mentos Bulgaria: https://www.instagram.com/mentosbg/, и завършва в 23:59 ч. на последния ден от съответното предизвикателство от седмицата, в която е анонсирана Играта,
освен ако изрично не е посочено друго.

За да се включи в Игрите с предизвикателства, Участникът трябва да закупи продукт на Mentos и да качи снимка с него по зададеното в поста предизвикателство, както е посочено в точка 1, в личния си (отключен) Instagram профил и да добави в описанието ѝ хаштага: #ФРЕШСТАГРАМ

Не се допуска участие чрез качване на story oт потребители в Instagram, въпреки че са използвали: #ФРЕШСТАГРАМ

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Mentos Bulgaria има право незабавно да дисквалифицира Участници.

Видът и броят на наградите се обявяват в анонсиращия пост на всяко седмично предизвикателство в канала на Mentos Bulgaria в Instagram на адрес: https://www.instagram.com/mentosbg/

Печелившите Участници се теглят на случаен принцип между всички участници в съответно предизвикателство в периода на Кампанията, които са изпълнили конкретното условие в срока на провеждането ѝ, освен ако в правилата не са указани други условия. Тегленето на печелившите се извършва посредством специализиран софтуер в присъствието на трима служители на Mentos Bulgaria, които извършват проверка дали изтеглените Участници са изпълнили условията на конкретното предизвикателство, като за целта се съставя и Протокол.

Печелившите Участници се обявяват в Instagram канала на Mentos Bulgaria в коментар под анонсиращия пост на конкретната игра до 22:00 ч. в деня, следващ края на съответното предизвикателство през конкретен седмичен период от срока на Кампанията.

Печелившите Участници трябва да се свържат с Mentos Bulgaria чрез лично съобщение на страницата на Mentos Bulgaria в Instagram, във Facebook или на електронен адрес: promo@thedots-agency.com в срок от 10 (десет) работни дни, считано от датата на обявяването им за победители, с което да подадат данни за доставка на наградата (три имена, адрес за
доставка и телефон за връзка).

Предоставяните награди са предметни, посочени поотделно за всяка отделна седмица и предизвикателство от периода на Кампанията. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

В случай, че спечелил Участник не потърси наградата си в рамките на 10 (десет) работни дни след обявяване на печелившите, Mentos Bulgaria има право да откаже изплащането на награда на този Участник и да присъди наградата на друг, избран по реда на чл. 4.2 по-горе.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Mentos Bulgaria на посочения от Участника адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара