Спечелете 27'' Ultragear™ Gaming Монитор c HDR 10

Краен срок - 30 май 2021

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "Спортал.бг”АД и "LG Electronics Magyar“ ООД, свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе на страницата на : "Спортал.бг”АД  - Sportal.bg. Участниците се регистрират за участие, чрез маркиране на отговор на зададен въпрос и даване на съгласие в задължителните полета за Общи правила и Защита на лични данни. Зададеният въпрос има само един верен отговор от 3 възможни.

Награди:

1 брой  27'' Ultragear™ Gaming Монитор c HDR 10, QHD Nano IPS дисплей и G-Sync съвместимост модел 27GN850-B предоставен от "LG Electronics Magyar“ ООД.

Печелившият се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са се регистрирали в играта. Томболата ще бъде теглена на 01.06.2021 г., като печелившия участник ще бъде обявен  на страницата на : "Спортал.бг”АД - във Facebook - https://www.facebook.com/sportal.bg на 01.06.2021 г. Ще бъдат изтеглени: 1 брой победител и 1 брой резервен победител, в случай, че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.
Организаторът се задължава в срок до 1 работeн ден от изтегляне на печелившият участник да се свърже с победителя на посочения от него имейл. 

За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на 3 работни дни да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора следните данни:
-    три имена,
-    телефон за връзка,
-    точен адрес за получаване на наградата.
Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 4 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата; Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които:
· Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта.
· Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие.
· Използват нередовни, неоторизирани или дублирани имейл адреси.
· Са служители на Организатора или свързани компании.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Линкът, който сте оставили не води до играта.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Формата за участие може да се намери под различни статии в сайта на sportal.bg, не можем да оставим линк към всичките. Всеки може да потърси и да намери под коя статия има форма за участие :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара