Спечелете iPhone 12, златна клавиатура, лаптопи, слушалки и още страхотни награди от ADATA

Краен срок - 30 юни 2021

Тайванският производител на DRAM модули, гейминг продукти, мобилни аксесоари и NAND флаш памети ADATA Technology отбелязва своя двадесетгодишен юбилей с голяма онлайн кампания и много награди. 

Събитието съвпада с рождения ден на компанията, а активностите, сред които и награден фонд на стойност US$50000, ще продължат до края на месец юли тази година.

“Двадесет години по-късно, с подкрепата на нашите служители, партньори и клиенти, ADATA вече е един от водещите доставчици на DRAM и SSD дискове в света и се надяваме да покажем нашата благодарност с това забавно онлайн събитие,” коментира Симон Чен, съосновател и председател на ADATA Technology. “Очакваме да разберем с нетърпение какво ще ни донесат следващите две десетилетия, продължавайки да създаваме иновации и да предоставяме най-новите технологии.”

В духа на своя празник от компанията отбелязват юбилея си с голяма онлайн кампания, приканвайки всички желаещи да посетят уеб страницата на събитието, за да научат повече за иновациите и достиженията на ADATA през последните две десетилетия. Посетителите ще имат възможност да се включат в забавна викторина и да спечелят една от многото страхотни награди, включително златна клавиатура XPG, iPhone 12, сешоари и пречистватели на въздух Dyson, както и множество други продукти на ADATA и XPG.

Честването на 20-годишнината на ADATA – Онлайн събитието „Иновации с нас“, е една от многото активности, които ADATA ще проведе през 2021 г., за да отпразнува рождения си ден. От компанията обещават още изненади през годината за всички свои клиенти и партньори.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Няма нашата държава като опция.

    ОтговорИзтриване
  2. Къде ви иска да избирате държава? За викторините изобщо не е нужно такова нещо, а чрез тях се участва.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара