Спечелете електрически скутери, смарт часовници, раници Xiaomi и бутилки Johnnie Walker

Краен срок - 13 юни 2021

Наградите, определени за тази игра, са:

    5 (пет) електрически скутера XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 Black;
    20 (двадесет) смарт часовника XIAOMI Mi Watch Lite Black;
    50 (петдесет) раници Xiaomi City Backpack 2 (Blue);
    200 (двеста) броя бутилки Johnnie Walker Black Label Pocket, 200ml.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Организаторът стартира играта с промо страница в интернет www.johnniewalker.bg/promo, публикуване на Общите условия във Facebook (www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria), както и разпространява рекламни материали в част от търговските обекти.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Walker на минимална стойност от 15 лв. с включен ДДС и да се регистрира за участие на страницата на играта като въведе номера на касовия бон/фактура за закупеното уиски Johnnie Walker на минимална стойност 15 лв. с включен ДДС, както и лични данни, изискани при процеса на регистрацията във връзка с теглене на жребия и получаване на наградите от спечелилите участници. С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.

Регистриралите се участници получават известие за успешна регистрация.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

    Теглене на наградния фонд:

Наградите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип до 10 дни след края на Играта.

    Процедура по получаване на наградите

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на играта в интернет www.johnniewalker.bg/promo като Организаторът ще се свърже с тях в 10-дневен срок на телефонния номер, предоставен при регистрацията с молба за предоставяне на точен адрес, на който да получат наградата си.  

Един участник може да спечели само една награда независимо от броя на подадените регистрации.

Организаторът се ангажира в 7 дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата. В случай, че Организаторът не може да се свърже с печеливш участник в срок до 10 дни след изтеглена регистрация като печеливша, Организаторът има право да изтегли друг печеливш участник на негово място. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара