Спечелете 5 комплекта от Nivea за чиста и безупречна кожа


Играта е приключила!

Печеливши:

1 Яница Бачийска
2 Габриела Георгиева
3 Виолета Игнатова
4 Цветелина Лозанова
5 Камелия Георгиева

Наслади се на чиста и безупречна кожа без несъвършенства!

Всичко, което трябва да направиш, е да ни споделиш твоята тайназа поддържане на чиста кожа - може би това е определен здравословен навик, който следваш, домашна маска за лице с определени съставки или пък любим продукт на NIVEA за почистване на кожата в дълбочина.

Опиши ни в предоставената форма и можеш да спечелиш 1 от 5 комплекта, състоящи се от Почистващи лепенки срещу черни точки и 3 в 1 Urban Detox Измиващ гел с глина  от NIVEA!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/pochistvane-giveaway.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
➢ Посещава интернет-страницата на NIVEA https://www.NIVEA.bg.
➢ Отговаря на зададения въпрос на страницата на кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/pochistvane-giveaway
➢ Попълва данни за участие и изпраща формуляра.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 7 юни 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект продукти, който съдържа 1 брой Почистващи лепенки NIVEA ClearUp Strips и 1 брой Измиващ гел с глина 3 в 1 NIVEA Urban Detox. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/pochistvane-giveaway до 10 юни 2021г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника. 

Краен срок - 4 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара