Спечелете ваучер на стойност 300 лв. и още 60 награди


Играта е приключила!

Печеливш: Валентин Иванов

Да запазим забавните моменти от „любимия“ ремонт

Знаем, че ремонтът винаги е един специален момент от годината.

Затова решихме да ви насърчим да запазите приятните и забавни спомени от ремонтните дейности.

Покажете ни Вашия #баущофремонтсензация и спечелете награди!

Сега можете да заснемете себе си и колегите/приятелите си, докато ремонтирате или вече сте приключили ремонта си.

Споделете снимката в коментар с хаштаг - #баущофремонтсензация на страницата ни във Facebook -  Баущоф + Метал ООД | Facebook под всеки пост с информация за играта.

С гласуване на посетителите на страницата, ще определим победителите.

Снимката, събрала най-много харесвания, ще спечели голямата награда - ваучер за покупка на стоки на стойност 300 лева с вкл. ДДС от нашия магазин на адрес гр. София, бул. Илиянци 96.

За всички, постарали се със снимките, ще има и още 60 по-малки награди – молив, дърводелски метър или ролетка, брандирани с логото на „Баущоф+Метал“.

В периода на играта, организаторът - Баущоф + Метал ООД | Facebook  публикува информация, с която обявява Играта и правилата за участие, както и визия(и) / снимка(и) с хаштаг #баущофремонтсензация на своята фейсбук страница. Всеки участник споделил снимка със съдържанието по т. 3.3. и с хаштаг #баущофремонтсензация под формата на коментар към публикуваните от Организатора визия(и) / снимка(и) участва в класирането     за една от следните награди –  дърводелски молив, дърводелски метър или ролетка, брандирани с логото на „Баущоф+Метал“, както и една голяма награда – ваучер за покупка на стоки на стойност 300 лева с вкл. ДДС от магазина на бранда на адрес: гр. София, бул. Илиянци 96. Гласуването за снимките се осъществява чрез бутон „like” под всяка снимка (публикация), публикувана на страницата на организатора и класирането се изготвя от организатора на база получен брой гласувания чрез натискане на бутон „like”. Участникът публикувал снимката с най-много гласувания ще спечели голямата награда, останалите участници ще бъдат наградени по брой гласувания на публикуваните от тях снимки, както следва: първите 20 ще спечелят ролетка, следващите 20 - дърводелски метър, и последните 20 снимки с най-много гласове щe получат дърводелски молив. При равен брой гласувания за двама класирани за награда участници, те се класират на съседни места, като никой от тях не може да бъде поставен в по-неблагоприятна позиция спрямо другия, (напр. и двамата следва да получат награда от по-горния вид, независимо, че за съответната награда са достигнати максималните бройки и един от участниците следва да премине в класирането за следващата награда).

Изпратените снимки трябва да отговарят на следните условия: да не съдържат нецензурирани преки и непреки послания,  да присъства съдържание, свързано с темата: ремонтни дейности, майсторска бригада, изпълнен/ завършен проект и други подобни.

Организаторът си запазва правото да не публикува и/или одобрява за участие материали, които не съответстват на гореспоменатите условия или допускат неуместни за бранда тълкувания.

Всеки  участник може да изпрати и сподели неограничен брой снимки, но участва само веднъж в Играта, като при съставяне на класирането от страна на Организатора, той отчита само тази снимка на конкретния Участник, която е получила най-голям брой гласувания.      

Голямата награда ще бъде изпратена до спечелилия участник с куриер, в срок от 14 работни дни от обявяване на класирането на Участниците. Останалите награди ще могат да бъдат получени срещу представяне на личен документ в магазина на бранда в гр. София, бул. Илиянци 96 в срок от 30 календарни дни от обявяване на класирането.

Краен срок - 30 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара