Спечелете 3 комплекта от Dr. Oetker и 35 броя книги

Краен срок - 9 май 2021

Конкурс: „Вкусна и шарена изненада за Великден“

Домашно приготвеното ястие, шарените яйца и украса са синоними на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи по празниците. Имате ли си свои малки тайни за красиво боядисани яйца, приготвянето на вкусени домашни козунаци и традиционни ястия, създаването на празнична украса носеща уют в дома ви на Великден?

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, шарени яйца и украса, с които сте изненадали любимите хора за Великден.

Н А Г Р А Д И

► 3 КОМПЛЕКТА от Dr.Oetker - всеки включва: Форма за печене; Специален пудинг за бисквитена торта с шоколад; Специален пудинг за бисквитена торта - ванилия; Какао; Течен екстракт от бурбонска ванилия и Мая. Вижте повече>>>

► И ОЩЕ 35 БРОЯ КНИГИ от СББ Медиа АД, ИБИС, Софтпрес, AMG Publishing, Парадокс, Еднорог.

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 7 април до 9 май 2021 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти и идеи, придружен със снимки във формата по-долу.

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

!!!Не се допускат рецепти и снимки, които са участвали вече в минали конкурси в Розали.

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Великденски конкурс 2021" от 7 април до 9 май 2021 г. (включително).

На 17 май 2021 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на избраните награди.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора.

Внимание: Препоръчително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат конвертирани машинно, при което са възможни грешки. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара