Спечелете яки награди и як бетон от ROFIX


Играта е приключила!

Печеливши:
05.04 – Лора Василева
06.04 – Христо Лазаров
07.04 – Павлина Тасева
08.04 – Здравко Георгиев
09.04 – Никола Василев и голяма награда - Димитрин Проданов
12.04 – Галя Колева
13.04 – Янко Кафалиев
14.04 – Петя Янчева
15.04 – Юлия Гоцева
16.04 – Владимир Александров и голяма награда - Ивайло Николов

Това не е обикновен, скучен бетон! Това е много ЯК бетон в торби по 25 кг. Толкова ЯК, че даже е напълно способен да донесе наведнъж много ЯКИ награди! Готова суха смес, удобен е за употреба и с широко приложение за дома и градината.

Включи се в играта на RÖFIX: „Як бетон носи яки награди“. Спечели практичен комплект за твоята нова бетонова пътека в градината или 20 торби RÖFIX бетон.

БГ Радио ти дава възможност всеки ден да спечелиш практичен комплект за бетонова пътека за твоята градина, съдържащ 2 калъпа за бетон, тениска и шапка с дизайн на RÖFIX! Всеки петък един от участниците ще грабне 20 торби RÖFIX бетон. Вземи своята награда с две лесни стъпки: влез в сайта на БГ Радио и отговори на въпроса на деня!

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX!

Лесно и практично за дома и градината с RÖFIX!

Краен срок - 16 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара