Спечелете ваучери по 100 лв. и 30 лв. от Shell

Краен срок - 7 май 2021

Всеки делничен ден до 7 май от ефира на Радио ENERGY ще ти задаваме въпрос, на който отговор можеш да намериш в приложението Shell, в секция „Оферти“. Регистрирай се с верен отговор тук и играй за награди всеки ден – един от 5 ваучера за гориво на стойност 30 лв. от Shell. А в края на всяка седмица участваш и за една от трите големи награди –  10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) в твоята карта.

Изтегли приложението Shell за Android или iOS, създай своята дигитална ClubSmart карта за секунди и се приготви за предстоящите въпроси.

С дигиталната карта в приложението Shell получаваш и много предимства като например отстъпка от цената на висококачествените горива Shell. Трупаш ClubSmart точки при всяко зареждане или покупка от Shell, а след това можеш да плащаш изцяло или частично сметката си с тях (1 ClubSmart точка = 1 ст.). Възползваш се и от много персонални оферти за ексклузивни подаръци и научаваш пръв за актуалните промоции.

В мобилното приложение Shell следиш баланса на точките и транзакциите си, както и намираш най-близкия до теб търговски комплекс Shell.

Научи повече за всички предимства на програмата за лоялност в сайта на ClubSmart.

А ако скоро планираш пътуване, можеш да се възползваш и от актуалната оферта за зареждане на качествени горива Shell V-Power и Shell FuelSave с отстъпка до -10 ст./л.

И всичко това, събрано в едно приложение. Изтегли го още сега и създай своята ClubSmart карта, за да си готов за играта, а Shell ще те посрещнат с 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл!“.

А aко вече си притежател на физическа ClubSmart карта, можеш много лесно да я регистрираш в приложението Shell за още повече удобство.

Играта се провежда всеки делничен ден в периода 05.04 – 07.05.2021г. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара