Спечелете 4 летни гуми MICHELIN e.Primacy и още много награди


Играта е приключила!

Печеливши:
Митко Николов
Найден Данчев
Стоян Колев
Теди Георгиева
Ивелина Йорданова

4 броя летни гуми e.Primacy на MICHELIN печели: Яни Ласкарев

Време е за летните гуми!

ПРИМЕКС и MICHELIN ти предлагат възможност да спечелиш СТРАХОТНИ награди!

Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса, зададен от MICHELIN и ПРИМЕКС и всеки ден може да спечелиш чудесна награда от Michelin (видео регистратор за автомобил или компресор за гуми), която ще създаде допълнително удобство от шофирането, а в петък един от всички участници ще грабне голямата награда - 4 летни гуми Michelin от най-новия модел на марката - e.Primacy, на обща стойност до 1200 лева с ДДС, предоставени любезно от ПРИМЕКС и MICHELIN!

В ПРИМЕКС считаме, че избора на подходящите гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара. Когато става дума за MICHELIN в ПРИМЕКС сме убедени, че това е партньор, който проектира и произвежда гуми, поддържащи изключително висок стандарт за ефективност и безопасност през целия им живот, както и отлични характеристики за сцепление и комфорт, независимо от пътните условия. Тази стратегия се прилага във всички дейности и продукти на групата - от гуми за автомобили и мотоциклети до тежкотоварни и селскостопански гуми.

Този сезон представяме най-новия продукт на MICHELIN – гумата гумата e.Primacy.

Избирайки e.Primacy на MICHELIN от ПРИМЕКС Вие залагате на гума, която е отговорна към околната среда и е създадена за издръжливост и дълготрайност.

Намалете разхода на гориво и въглеродните емисии на своя автомобил и удължете живота на своята батерия с e.Primacy. Насладете се на удоволствието от шофирането на електрическия си автомобил без притеснение с e.Primacy, благодарение на средно със 7% по-голямата издръжливост на батерията на електрическия автомобил или с 30 километра повече при приблизително разчетен капацитет от 400 км.

Краен срок - 9 април 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара