Спечелете смарт часовници, спортни гривни и мултивитамини Jamieson


Играта е приключила!

Печеливши: https://jamieson.bg/igra/igra-winners/

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на поне един продукт на марката Jamieson по техен избор.

При покупка на поне един продукт на марката Jamieson по негов избор, участникът следва да попълни име, фамилия и телефон за контакт на регистрационната бланка, налична в интернет, на адрес http://igra.jamieson.bg/, и да въведе обозначения код от касовата бележка за покупката или номера на осъществената онлайн поръчка в съответстващото поле на бланката. Една касова бележка или номер на онлайн поръчка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка или онлайн поръчката е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт на марката Jamieson.

Задължително е запазването от страна на участниците на оригинала на касовия бон и имейла от онлайн поръчката до приключване на играта, за да могат да бъдат предоставени от спечелил участник за справка при поискване от страна на организатора. При налични повече закупени продукти на една касова бележка или имейл, участникът може да заличи визуализацията на закупените продукти, които не са от марката Jamieson.

Наградите в играта са следните:

2 бр. часовник: мъжки Venu Sq или дамски Lily, всеки на стойност от 395 лв. до 489 лв. в зависимост от избраната модификация.  Всеки спечелил участник има право да избере цвета и модификацията на часовника от съответния модел, който да получу: Venu® Sq (garmin.bg) или Lily™ (garmin.bg).

10 бр. гривни Vivosmart 4, на всяка на стойност 195 лв.

Всеки спечелил участник има право да дали да получи мъжка или дамска гривна: vívosmart® 4 (garmin.bg).

100 бр. продукти Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson, на стройност 30 лв. всеки. Всеки спечелил участник има възможност да избере дали да получи продукт Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson.

Имената на печелившите участници ще бъдат теглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта на 2 етапа, както следва:

1 етап     1 бр. часовник: мъжки Venu Sq или дамски Lily, всеки на стойност от 395 лв. до 489 лв. в зависимост от избраната модификация.  Всеки спечелил участник има право да избере цвета и модификацията на часовника от съответния модел, който да получи: Venu® Sq (garmin.bg) или Lily™ (garmin.bg).

5 бр. гривни Vivosmart 4, всяка на стойност 195 лв. Всеки спечелил участник има право да избере дали да получи мъжка или дамска гривна: vívosmart® 4 (garmin.bg).

50 бр. продукти Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson, на стройност 30 лв. всеки. Всеки спечелил участник има възможност да избере дали да получи продукт Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson.

2  етап   1 бр. часовник: мъжки Venu Sq или дамски Lily, всеки на стойност от 395 лв. до 489 лв. в зависимост от избраната модификация.  Всеки спечелил участник има право да избере цвета и модификацията на часовника от съответния модел, който да получи: Venu® Sq (garmin.bg) или Lily™ (garmin.bg).

5 бр. гривни Vivosmart 4, всяка на стойност 195 лв. Всеки спечелил участник има право да избере дали да получи мъжка или дамска гривна: vívosmart® 4 (garmin.bg).

50 бр. продукти Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson, на стройност 30 лв. всеки. Всеки спечелил участник има възможност да избере дали да получи продукт Мултивитамини за жени или Мултивитамини за мъже на марката Jamieson.

Един участник може да спечели само една награда от съответното теглене, независимо с колко касови бележки или номера на онлайн поръчки е участвал.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в интернет, на адрес www.igra.jamieson.bg. Ще се свържем с всеки от спечелилите участници на посочения от него телефон.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Наградите се предоставят в рамките на периода 10.06.2021 г.-30.06.2021г. Получаването на награда става чрез изпращането й по куриер, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

Краен срок - 31 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара