Спечелете 3 комплекта с дезодорант и мицеларна вода Nivea Rose Touch

Краен срок - 6 май 2021

Радвай се на чиста кожа с естествено красив вид, но и на 48-часова свежест и усещане за комфорт!

Всичко, което е необходимо да направиш, е да ни споделиш кои предимства на розовата вода познаваш, като използваш формуляра по-долу. Така ще се запишеш автоматично в нашата томбола за 1 от 3-те комплекта, състоящи се от дезодорант спрей Fresh Rose Touch и мицеларна вода Rose Touch!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/proletna-rutina-giveaway.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/proletna-rutina-giveaway.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
➢ Посещава интернет-страницата на NIVEA https://www.NIVEA.bg.
➢ Отговаря на зададения въпрос на страницата на кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/proletna-rutina-giveaway
➢ Попълва данни за участие и изпраща формуляра.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 12 май 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект продукти, който съдържа 1 брой Мицеларна вода Rose Touch и 1 брой Дезодорант спрей Fresh Rose Touch. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/proletna-rutina-giveaway до 14 май 2021г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара