Спечелете 500 кутии с козметика от dm drogerie markt

Краен срок - 12 май 2021

Пазарувай над 35 лв. продукти за грим, грижа за лице и аксесоари за гримиране и спечели 1 от 500 кутии с козметика“ в периода 15.04.-12.05.2021 г.

В Играта на Организатора може да участва:

• Всяко пълнолетно лице;
• Непълнолетни лица, навършили поне 16 години, със съгласието на свой родител или законен представител. Участниците, навършили 16, но ненавършили 18 години, следва да известят и получат разрешение от своите родители или попечители за участие в тази игра при условията на настоящите правила, включително и затова личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора "дм България” ЕООД за целите на настоящата кампания. Със самата си регистрация за участие в томболата, по реда предвиден по-долу, лицата, навършили 16 години, но ненавършили 18 години, декларират и гарантират, че са получили това съгласие на своите родители/попечители.

Играта се провежда само на територията на Република България във всички магазини на Организатора.

1. Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в томболата, следва да посети най-удобния за него dm магазин, където да направи една покупка на минимална стойност на и над 35,00 лв. с ДДС на продукти за грим, грижа за лице и аксесоари за гримиране от продуктите от асортимента на „дм България“ ЕООД

2. След направената покупка и за да може да участва в томболата, клиентът следва да направи регистрация в създадената за целите на играта онлайн формуляр, достъпен чрез официалната страница на Организатора: www.dm-drogeriemarkt.bg. При регистрацията клиентът следва да въведе следните данни:

• три имена,
• e-mail за контакт,
• телефонен номер за контакт,
• dm№ на касовия бон – уникален номер на касовия бон, намиращ се под финалната сума за плащане,
• dm магазин, в който е направил покупката,
• dm магазин, в който би искал да получи наградата си съгласно Раздел V по-долу.

3. Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали. В случай, че спечели награда, участникът трябва да го представи за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.

4. Всеки един клиент може да участва многократно в играта в периода на провеждането ѝ с всяка своя покупка на стойност на и над 35,00 лв. с ДДС на продукти за грим, грижа за лице и аксесоари за гримиране от продуктите от асортимента на „дм България“ ЕООД, закупени от който да е от dm магазините на територията на страната.

5. С един касов бон за извършена покупка на и над 35,00 лв. с ДДС може да се участва само веднъж в томболата. Всеки участник има право само на една спечелена награда, независимо от броя на касовите бонове, участващи в “Играта”.

6. Наградите ще бъдат раздадени на общо 500 печеливши по реда на Раздел V. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 14.05.2021 г. в Централния офис на “дм България“ ЕООД съгласно обявеното в Търговския регистър, от тричленна комисия в състав по избор на Организатора. Допълнително, по описания начин, ще бъдат изтеглени и десет резервни участника, които ще получат награда, в случай, че някой от първоначално изтеглените печеливши се откаже от нея или не я потърси в упоменатия по-долу срок за получаване.

1. Имената на всички печеливши участници и адресите на dm магазините, които те са посочили за получаване на наградата, ще бъдат обявени най-късно в срок до 17.05.2021 г. на Facebook и/или интернет-страницата на Организатора на www.dm-drogeriemarkt.bg. Допълнително, служителите на Организатора ще се свържат с всички печеливши по телефон или чрез съобщение на посочения от тях имейл-адрес в срок до 17.05.2021 г. включително, за уточняване на условията и начина на получаване на наградата по реда, описан по-долу.

2. Всеки един от петстотинте победители, определени по реда на настоящите условия и правила, ще получи награда – един брой кутия с козметика от посочените 7 вида, избрана на случаен принцип.

Съдържание на кутиите
1. Кутия с продукти на марка L‘oreal Paris – общо 100 броя кутии L'Oreal Paris. Всяка кутия „L‘oreal Paris“ съдържа: 1 бр. L‘oreal Paris AIR MEGA VOLUME 01 Спирала за мигли, 1 бр. L‘oreal Парис Color Riche Червило за устни 125 MAISON MARAI, 1 бр. L‘oreal Paris HYDRA GENIUS Хидратиращ гел за нормална кожа, 70 мл.

2. Кутия с продукти на марка MAYBELLINE NEW YORK – общо 100 броя кутии. Всяка кутия „MAYBELLINE NEW YORK“ съдържа: 1 бр. MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONAL SKY HIGH Спирала за мигли, 1 бр. MAYBELLINE NEW YORK LIFTER GLOSS Червило за устни 004 SILK, 1 бр. MAYBELLINE NEW YORK SKINNAT Мицеларна вода за смесена и чувствителна кожа, 400 мл.

3. Кутия с продукти на марка NIVEA – общо 100 броя кутии. Всяка кутия “Nivea” съдържа: 1 бр. NIVEA Маска за лице Лист, 1 бр., NIVEA Скраб за устни, 1 бр. NNIVEA Мицеларен измиващ гел с розова вода, 1 бр. NIVEA Пилинг гел за лице, 1 бр.

4. Кутия с продукти на марка Golden Rose – общо 50 броя кутии. Всяка кутия “Golden Rose” съдържа: 1 бр. Golden Rose NUDE LOOK Спирала за мигли за обем и издължаване, 1 бр. Golden Rose DREAM Молив за очи N401, 1 бр. Golden Rose Хайлайтър стик N01 Bright Gold, 1 бр. Golden Rose LIP INK Течно матово червило за устни N03, 1 бр. Golden Rose EXTREME GEL SHINE GLITTER Лак за нокти N 209.

5. Кутия с продукти на марка trend IT UP – общо 50 броя кутии. Всяка кутия „trend IT UP“ съдържа: 1 бр. t trend IT UP Изкуствени мигли, 1 бр. trend IT UP Очна линия, водоустойчива Ultra Black, 1 бр. trend IT UP Спрей за лице Expert Fixing, 1 бр. trend IT UP Спирала за мигли Eyeppear Volume&Waterproof, 1 бр. trend IT UP Червило за устни Ultra Matte 420, 1 бр. trend IT UP Грижа за нокти Anti Crack Coat.

6. Кутия с продукти на марка alverde – общо 50 броя кутии. Всяка кутия „alverde“ съдържа: 1 бр. alverde Червило за устни C&C 04, 1 бр., alverde Руж и хайлайтър 40, 1 бр., alverde Clear beauty Тониран дневен крем за лице, 1 бр., alverde Очна линия, автоматична 14, Jean Louis David Комплект четки за грим.

7. Кутия с продукти на марка s.he stylezone – общо 50 броя кутии. Всяка кутия „s.he stylezone“ съдържа: 1 бр. s.he Молив за очи 155/1, 1 бр., s.he gel-like ultra stay Лак за нокти 320, 1 бр., s.he Червило за устни Perfect shine 133/140, 1 бр. s.he Палитва сенки за очи 185/007, 1 бр., s.he Спирала за мигли Ultra Volume X-Trem, Jean Louis David Комплект четки за грим.

Наградите трябва да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно в срок до 10.06.2021 г. в посочения от тях dm магазин за получаване на наградата, без възможност за промяна в избора на dm магазин за получаване на наградата.

При получаването на наградата печелившият участник трябва да представи на служителите на Организатора в съответния магазин личната си карта за идентификация. В случай, че участникът, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и своята лична карта за идентификация.

Спечелилите награди участници, които в срок до 10.06.2021 г., не са потърсили своите награди, губят правата си върху тях.

Участник в Играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелена награда с паричната й равностойност.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара