Спечелете 2 абонамента по 6 месеца и един годишен абонамент за Уча.се

Краен срок - 26 април 2021

Не е ли време да обърнем внимание на един значим въпрос, а и да раздадем няколко доста големи награди? 

По случай Деня на Земята организирахме за теб една игра, в която ще тестваме знанията ти за рециклирането и ще ти дадем шанс да спечелиш 2 абонамента за 6 месеца и 1 абонамент за 12 месеца, осигурени от Министерството на околната среда и водите. Ето как можеш да се включиш:

    Изгледай видеото и си припомни как правилно разпределяме отпадъците в цветните контейнери за разделно събиране

    Влез в поста за играта на нашите страници във Facebook, Instagram или TikTok и напиши в коментар под поста в кой контейнер ще изхвърлиш всеки от отпадъците.
    (Много е важно освен това да изпълниш условията в описанието на поста, под който пишеш. В зависимост от социалната мрежа, в която е публикуван, всеки пост си има допълнителни условия – например да тагнеш приятел в коментарите или да ни последваш).
    Готово, вече участваш в играта на Уча.се!

Всички участници, които са написали правилния отговор на въпроса в коментар под поне един от трите поста и са изпълнили всички условия в него, ще бъдат включени в томболата за 2 абонамента за 6 месеца и 1 абонамент за 12 месеца!

Можеш да участваш в играта до три пъти – по веднъж под всеки от постовете в трите ни страници. Всяко участие ти носи по-голям шанс да спечелиш – ако се включиш и под трите поста, името ти ще влезе в томболата за абонамент 3 пъти. Отговори, дадени в коментарите под статията, няма да се зачитат!

Тримата победители ще изтеглим на 26.04.2021 г. и ще се свържем с тях на лично съобщение, за да си получат наградите.

    Всеки участник, дал ПРАВИЛЕН отговор в посочения период на играта и изпълнил всички условия към публикацията в канала, в който участва, ще бъде регистриран за участие в играта и името на профила му в съответния канал ще бъде добавено в томболата за награди. Организаторът няма да изпраща потвърждение за регистрация на участниците.
    Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия или са публикували коментар с несъответстващо на тях съдържание, няма да бъдат регистрирани в играта и томболата за награда. Организаторът няма да изпраща изявление за неизвършена регистрация поради нарушение на настоящите общи условия от участника.
    Всеки участник може да има максимум 3 записвания за играта – по едно във всеки от каналите, в които е изпълнил всички условия.

    На 26.04.2021 г. екипът на „Уча.се“ ще изтегли 3 (трима) победители, двама от които ще спечелят 6-месечен (шестмесечен) абонамент за платформата „Уча.се“, а един ще спечели 12-месечен (дванадесетмесечен) абонамент за същата платформа. Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип чрез онлайн инструмент за теглене на случайно име от въведен списък с участници. Имената на печелившите ще бъдат обявени в публикации в страниците на „Уча.се“ във Facebook, Instagram и TikTok.
    Организаторът ще се свърже с печелившите, за да им изпрати наградите – дигитални ваучери с код за активация на спечеления абонамент за 6 или 12 месеца.
    В случай че печелившият не потърси наградата си в срок до 5 (пет) дни, считано от обявяването на спечелването ѝ, той губи правото си да я получи.
    Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда. Организаторът не носи отговорност, в случай че профилът на спечелилия потребител в канала, в който е участвал, е несъществуващ или деактивиран към датата на обявяване на наградите.

Успех и внимавай с контейнерите! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара