Спечелете смартфон Samsung Galaxy S21 5G


Играта е приключила!

Печеливш: Нелина Стефанова

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ! 🥳 Samsung България ти дава шанс да спечелиш новия Galaxy S21 5G като се включиш в предизвикателството #MyGalaxyS21. 

За да участваш в играта, изпълни следните стъпки:
1️ Избери твоя предпочитан смартфон от серията Galaxy S21
За Galaxy S21 | S21+ цъкни тук -> http://bit.ly/38rFMJB
За Galaxy S21 Ultra цъкни тук -> http://bit.ly/3ryKjkR
2️ В страницата „Шоурум“ на селектирания от теб модел (достъпна през линковете по-горе), следвай стъпките и избери предпочитан от теб цвят на устройството
3️ Разгледай топ функциите на смартфона и избери най-полезната за теб от списъка
4️ Сподели ни избора си в коментар под този пост до 23:59ч. на 17.03 – модел, цвят, любима функция и ни кажи защо тя е важна за теб, като добавиш хаштаг #MyGalaxyS21.
5️ Вече участваш в томболата!

Чрез участието си в Играта, Участникът може да спечели 1 бр. смартфон Samsung Galaxy S21 5G. Победителят в играта е само един. 

За да може спечели наградата, Участникът е необходимо: 

1. Да е на 16 или повече години и да е български гражданин. 

2. Да е оставил коментар под публикацията на играта със следната информация: кой модел Galaxy S21 5G си избира, кой е предпочитания от него цвят, да сподели любимата си негова функция и защо, както и да добави хаштаг #MyGalaxyS21. Коментарът трябва да е публикуван в периода на играта от 18:00 ч. на 11.03.2021 до 23:59 ч. на 17.03.2021 

3. Всеки участник може да публикува коментари до 23:59 часа на 17.03.2021. Всички публикувани коментари след този период няма да бъдат включени в томболата.

Всеки участник може да публикува неограничен брой коментари, но ще участва в томболата само с един от тях. 

Победителят ще бъде избран с томбола на случаен принцип със специален софтуер в присъствието на нотариус, който ще валидира процеса. По време на теглене на победителя, чрез специален софтуер в присъствието на нотариус, ще бъде изтеглена и 1 бр. резерва. 

Участието в играта е публично и с това Участникът се съгласява името му да бъде видимо във Facebook и да бъде комуникирано в публикацията, обявяваща победителя.

Организаторът е задължен да се свърже с победителя посредством лично съобщение във Facebook и да получи следната лична информация (Потвърждение на GDPR споразумение за събиране на данни; Facebook ID на потребителя; имена на участника; рождена дата; ЕГН; адрес за доставка за награда; телефонен номер), за да му бъде доставена наградата. 5.4. Победителят трябва да отговори чрез лично съобщение във Facebook с нужните данни в период от 48 часа след получаване на съобщението. Ако той не отговори в рамките на 48 часа, той губи правото си да получи наградата и организаторът ще се свърже с първата резерва. 5.5. Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. 

Наградата ще бъде доставена на победителя (или резервата) не по-късно от 31.03.2021 Победителят има право да получи наградата си само ако предостави на организатора необходимата лична информация (Потвърждение на GDPR споразумение за събиране на данни; Facebook ID на потребителя; имена на участника; рождена дата; ЕГН; адрес за доставка за награда; телефонен номер) чрез отговор на съобщение във Facebook. Личните данни ще бъдат използвани за свързване с победителя, за да може той да получи наградата си най-късно до 31.03.2021.

Краен срок - 22 март 2021

ЛИНК за участие

1 Коментари

  1. Galaxy S21 Ultra черен цвят заради 108 мега пикеселовата камера ще правя страхотни снимки #My Galaxy S21

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара