Спечелете смартфон HUAWEI P Smart 2021


Играта е приключила!

Печеливш: потребител Nemo 91

🤩 Включи се във 📸 ФОТОКОНКУРСА 📸  вдъхновен  от темата за "Новото начало" още сега и можеш да спечелиш новия #HuaweiPsmart2021 с  48MP Четворна AI камера.

Задължително условие е снимката да е направена с #Huawei телефон.

Влез в новия ни форум и се присъедини към нашата общност. Екипът на Huawei България е тук, за да ти помага по всички теми свързани с нашите продукти и услуги.

Качете снимка, заснета с Вашия Huawei смартфон, като коментар, тук във форум публикацията, която да символизира за Вас "новото начало". Бъдете креативни и оригинални!

Условието за участие в Конкурса е следното:

· Всеки участник да публикува снимка, отговаряща на изискванията на Конкурса под формата на  коментар към темата на Конкурса в уебсайт форума на Организатора. Изискванията към снимките, участващи в Конкурса са, както следва:

· Да отговаря на темата на конкурса "Ново начало" по интересен и креативен начин

· Снимките следва да отговарят на добрите нрави, което изключва голота, насилие или каквато и да е форма на дискриминация, както и политическа принадлежност

· Снимките, които нарушават тези правила ще бъдат изтривани от модератор и автоматично дисквалифицирани

Победителят в Конкурса ще получи мобилен телефон HUAWEI P Smart 2021

Победителят ще бъде определен чрез жури избрано от Организатора и победителят ще бъде обявен на 5 април 2021г.. Победителят ще бъде публично уведомен в коментар към темата във форума, в който се провежда Конкурса. В рамките на 7 дни след публикуването на коментара, печелившите трябва да изпратят на лично съобщение до страницата на @huaweimobilebg във Фейсбук следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградата.

Съгласието за разкриване  на потребителските  имена на победителите в социалните медии, ведно с обявяване на победителите, е условие за получаване на наградите..

Ако победител не потърси и приеме своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения от него адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Организаторът ще изпрати наградата на печелившия до 2 календарни седмици след получаване на адрес и телефон за връзка.

Huawei носи отговорност за всички данъци и такси, възникнали във връзка и по повод  получаване на наградата.

Краен срок - 4 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара