Спечелете комплекти с продукти NIVEA HYDRA SKIN EFFECT


Играта е приключила!

Печеливши:
1 Таня Йорданова
2 Петя Михалева
3 Кристиана Боянова

ОТКЛЮЧИ ВЪТРЕШНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ

Жените притежават всички необходими качества, за да се представят блестящо в желаните професионални сфери и да вдъхновяват околните. Всичко, от което се нуждаят, е да осъзнаят своя огромен потенциал и да открият как го активират. Ето защо решихме да ги подкрепим с подходящата за тях грижа за лице! Новата серия NIVEA Hydra Skin Effect активира собствената способност на кожата да произвежда хиалурон отвътре и хидратира интензивно до 72 часа с Чист Хиалурон!

СПЕЧЕЛИ

Довери се на 72-часова интензивна хидратация с ЧИСТ ХИАЛУРОН [HA], която ще отключи твоя вътрешен потенциал и потенциала на кожата ти!

Всичко, което трябва да направиш, е да ни споделиш как обикновено активираш своя потенциал, например – какво те амбицира и те вдъхновява да бъдеш своята най-добра версия всеки ден? Попълни своя отговор във формуляра по-долу и така ще се запишеш автоматично за спечелване на иновативни продукти за грижа за лице с чиста хиалуронова киселина – Серум-бустер, Дневен крем и Ампули Hydra Skin Effect!

ВЪПРОС:
 
Всичко, което трябва да направиш, е да ни споделиш как обикновено активираш своя потенциал, например – какво те амбицира и те вдъхновява да бъдеш своята най-добра версия всеки ден? 

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 12 април 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект продукти от серия NIVEA HYDRA SKIN EFFECT –1 брой Серум бустер NIVEA Hydra Skin Effect, 1 брой Дневен крем NIVEA Hydra Skin Effectи 1 брой Ампули NIVEA Hydra Skin Effect. 

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши  от дигиталната агенция -представител на Организатора на Кампанията -Република  Интерактив  ООД  (Republika  Interactive  SRL),  чрез  платформата random.org,  като  ще  бъдат  изтеглени  имената  на 3 печеливши  и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившитеирезервни Участници.

Краен срок - 8 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара