Спечелете четец за електронни книги Pocketbook Basic 3

Краен срок - 30 април 2021

Участвайте в играта на тъканна банка „Селена целс“ и ще имате възможност да спечелите четец за електронни книги Pocketbook Basic 3.

🧐 Открийте скритите думи във
👉 Facebook страницата на „Селена целс“ (https://www.facebook.com/selenacells)
👉 Instagram профила ни @selenacells
👉 сайтът www.selenacells.com
✅ Регистрирайте отговорите си на https://docs.google.com/forms/d/1yCmSrhuZ65PRygo06OQFcWmWGTnECzC4NQMbVMNm1bE/viewform

Печелившият участник ще бъде изтеглен със софтуер на случаен принцип в края на месец април. Организаторите ще се свържат с него по телефона, а името му ще бъде публикувано в социалните профили на Тъканна банка „Селена целс“.

В играта могат да участват бременни жени на възраст над 18 години. Служителите на Тъканна банка „Селена целс“ ЕООД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

Наградата, която може да спечели участник, отговорил правилно на трите въпроса, като посочи скритите думи във Facebook страницата, Instagram профила и официалния сайт на организатора и попълнил полетата с данните си, е четец за електронни книги Pocketbook Basic 3.

Печелившият участник ще бъде изтеглен в края на играта на случаен принцип посредством софтуер. Организаторът ще се свърже с него по телефона, за да вземе данните (имена и адрес за доставка на наградата). Имената на печелившия участник ще бъдат публикувани в официалната страница на организатора във Facebook и в Instagram профила. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара