Спечелете смесители, душ слушалки и електронни механизми от Roca

Краен срок - 23 април 2021

📣 ИГРА с НАГРАДИ от ROCA и Монтажи в банята!

👉 Всеки четвъртък, в периода от 25.03.2021 до 23.04.2021, очаквайте нашата седмична игра – въпрос, свързан с продуктите за баня на Roca. Всеки петък всички участници, дали верни отговори на въпросите ни в седмичната игра, ще участват в томбола за една от нашите специални

🎁НАГРАДИ🎁:
🎁 Смесител за умивалник Atlas на ROCA, средна база, със специално покритие Evershine® за лесно почистване и дълготраен блясък и система Cold Start® за икономия на вода и енергия, включени сертифицирани меки връзки за по-лесен монтаж - общо 4 бр. за периода на играта.
🎁 Душ слушалка Plenum Square на ROCA, с 3 функции (пулсираща функция за тонизиращ масаж, функции Дъжд и Горски дъжд) - общо 4 бр. за периода на играта
🎁 ЕМ1 електронен механизъм на ROCA, с който може да превърнете казанчето на класическия моноблок в такова с електронно, безконтактно пускане на водата - общо 4 бр. за периода на играта
🤩 Подготвили сме награди за 12 печеливши участници.

Целта на играта е популяризиране на продуктите за баня Roca и техните характеристики. Играта не е обвързана с покупка от страна на участниците.

В периода на кампанията, всеки четвъртък във Фейсбук страницата на Монтажи в банята ще бъдат публикуван по един въпрос, свързан с продуктите на ROCA и техните свойства. Броят на въпросите е общо четири. На всеки въпрос ще бъдат изброени различен брой възможни отговора. Всяка публикация със зададен въпрос ще бъде придружена от линк - жокер, който води към допълнителна информация. За да участват в томболата за наградите, участниците трябва да напишат в коментар под публикацията на съответния седмичен въпрос всички верни отговори от изброените към даден въпрос (те може да бъдат повече от един), без да посочват грешен отговор.

Всеки участник може да участва само веднъж (само с един коментар) във всяка една от седмичните игри. Допуска се участие на един участник във всяка една от четирите различни седмични игри с въпроси.

Участниците ще могат да отбелязват своите отговори като коментари на въпросите до 23:55ч. на четвъртъка от седмицата, следваща деня на публикуване на седмичния въпрос-игра. Отговори чрез коментари, дадени след този срок, не се зачитат за валидни за участие в томболата с наградите.

Всяка седмица ще се теглят 3ма победители от всички участници, дали верен отговор на седмичната игра.

Фейсбук профилите (имената) на победителите ще бъдат обявявани на Фейсбук страницата на Монтажи в банята всеки петък след приключване периода за участие в седмичния въпрос-игра.

Наградите на печелившите в 4те седмични игри ще бъдат изпратени по куриер до 20 май 2021.

Печелившите участници трябва да се свържат с Монтажи в банята като изпратят чрез лично съобщение до корпоративната Фейсбук страница https://www.facebook.com/MontajiBaniata свои данни: две имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка. Тези данни няма да бъдат публикувани и ще бъдат използвани единствено за осъществяването на доставките по куриер. Информацията трябва да е получена до Монтажи в банята не по-късно от 5 работни дни след обявяването на печелившите участници. След изтичане на този срок, печеливш участник, който не е подал информация за доставка, губи право да получи наградата си.
Организаторът на Играта също ще положи усилия да се свърже с печелившите участници, като им изпрати лично съобщение чрез Фейсбук страницата си.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара