Спечелете 58 телевизора CROWN 32Т219 от вафли Боровец

Краен срок - 31 май 2021

Играй умно и печели. 🤩

Включи се в новата ни игра "Smart забавления с Боровец" и спечели смарт телевизор Crown! 📺👑

Как да участваш:
✅ Купи Боровец продукти от участващите обекти на стойност минимум 3лв.
✅ Попълни данните си
✅ Пусни ги в урната на играта

Активният период на Промоцията е от 00:00ч. на 15.03.2021г. до 24:00ч. на 31.05.2021г., като всеки един от Партньорите на Организатора разполага с оперативна самостоятелност да определи конкретния период в рамките на активния такъв на Промоцията в съответния обект по т. 26, където осъществява търговска си дейност.

Във всеки един от обектите, посочени по т. 26 („търговски обекти“), в обособена зона ще могат да бъдат намерени указания за точния период на промоцията.

В Промоцията участват следните три групи видове продукти с търговска марка БОРОВЕЦ:
 
1) С КАКАОВА ГЛАЗУРА 55 ГР. (СИН) , С ПОРТОКАЛОВИ КОРИЧКИ И КАКАОВА ГЛАЗУРА 52 ГР., С ЛЕШНИКОВ КРЕМ И КАКАОВА ГЛАЗУРА 45 ГР., ТУНКВАНИ СЛЕПЕНИ БИСКВИТИ 252 ГР. С БАНАНОВ, ПОРТОКАЛОВ, ЯГОДОВ И ЛЕШНИКОВ КРЕМ.
 
2) ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ 630 ГР., ВАНИЛИЯ 550 ГР., КРЕМ БРЮЛЕ 550 ГР., ЛЕШНИК 550 ГР. И ЛИМОН 550 ГР., ТУНКВАНИ СЛЕПЕНИ БИСКВИТИ 252ГР С БАНАНОВ, ПОРТОКАЛОВ, ЯГОДОВ И ЛЕШНИКОВ КРЕМ.
 
3) ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ 630 ГР., ВАФЛИ ВАНИЛИЯ 550 ГР., КРЕМ БРЮЛЕ 550 ГР., ЛЕШНИК 550 ГР. И ЛИМОН 550 ГР., ВАФЛА КАКАО ДАРК 45 ГР., ВАФЛА С ФЪСТЪЦИ 45 ГР.
 
Всеки от Партньорите на Организатора разполага с оперативна самостоятелност да определи коя от двете горепосочените промоционални групи продукти да включи в томболата.

Във всеки един от обектите, посочени по т. 26 („търговски обекти“), в обособена зона ще могат да бъдат намерени точни указания за промоционалните продукти.
 
Желаещите да участват в Промоцията през периода на провеждането й трябва да закупят по избор някой от промоционалните продукти /обозначени съгласно т. 12.3., във вр. с т. 12.2. и т. т. 12.1. от Правилата / на минимална стойност 3.00 /три/ лева от някой от посочените в  т. 26 търговски обекти.

Участникът, закупил промоционален продукт, трябва да запише на гърба на касовия бон име, фамилия и телефонен номер за връзка и да я пусне в поставена за целта след касовата зона урна в търговския обект. Наградата се тегли на лотариен принцип от представител на Организатора и Партньора, в чийто обект се организира промоцията.

Наградата ще бъде изтеглена на лотариен принцип (томбола), като всеки от Партньорите на Организатора обявява предварително /преди началото на промоцията/ точната дата на специално поле с плакати, обособено до урната след касовата зона на обекта.

Награда в Промоцията е CROWN СМАРТ ТЕЛЕВИЗОР 32Т219.

Във всеки един от търговските обекти по т. 26 ще бъде изтеглен по един печеливш участник.

Информация за участващата в Промоцията награда ще бъде изложена от Партньора в обособена  зона на плакати.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен /лотариен/ принцип, измежду всички участници, изпълнили коректно условията на настоящите Правила.

Представител на Организатора, ще се свърже по телефона с печелившите участници незабавно след изтегляне на печелившите касови бележки за получаване на наградата.

В случай, че спечелилият награда участник не може да бъде открит по независещи от Организатора причини, спечелилият губи правото да получи наградата си и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията на Промоцията, за което се извършва ново теглене.

Представител на Организатора ще предаде наградата на съответния победител.

Списък с Участващите обекти

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара