Спечелете ваучери по 500, 200, 100 и 50 лв. и още награди от Lacrima

Краен срок - 3 май 2021

По случай предстоящите Великденски празници сме подготвили за вас страхотни и вълнуващи игри с невероятни изненади. Как да се включите в нашите игри и да спечелите страхотни награди? 

Лесно е:

🎁 ИГРА №1
1. При всеки закупен наш продукт над 8 лв., снимай касовият бон и баркода на продукта и ни го изпрати като съобщение на фейсбук или инстраграм. Спечели ваучер за пазаруване във всеки един голям супермаркет като Била, Фантастико, Кауфланд...

Не се колебай ти и съобщение ни изпрати. На 1ви май ще обявим късметлиите спечелили ваучери на стойност:
🎁 2 х 500 лв
🎁 4 х 200 лв
🎁 6 х 100 лв
🎁 10 х 50 лв
 

🎁 ИГРА №2

2. С тази игра отправяме предизвикателство към вас. Сготви нещо вкусно с наш продукт и ни изпрати снимка на твоят шедьовър заедно с рецептата, който ние ще публикуваме на нашата страница с рецепти. Подготвили сме страхотни изненади за 22 най-добри ястия. Късметлиите ще обявим на 2ри май.

🎁 ИГРА №3
3. Още късметлии спечелили някои от нашите страхотни награди ще обявим на 3ти май. За да участваш в тази игра е също толкова лесно.
1️ Покани приятели, които да последват нашата страница във фейсбук и инстаграм Lacrima
2️ Изпрати имената на твоите приятели, които са ни последвали.

Толкова е лесно нали? А наградата е пълна кутия с нашите продукти. Колкото повече приятели поканиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш или както е казал Мечо Пух ‘Колкото повече, толкова повече’ 😉 Победителите ще обявим на 3ти май.
Не се колебай и играй! Късмет!

В играта могат да участват само хора, намиращи се на територията на България.
В играта можеш да участваш неограничен брой пъти, като отбелязваш различни хора.

Тази игра не се спонсорира, възлага или осъществява по какъвто и да е било начин от Instagram и не следва да се свързва с Instagram и facebook. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара