Спечелете всеки ден великолепни продукти SHIMANI


Играта е приключила!

Печеливши:
08.03 Христина Стилиянова - Виолетов анти-ейдж крем на SHIMANI
09.03 Виктория Владимирова - Интензивно хидратиращ крем за лице на SHIMANI
10.03 Наташка Лазарова - Виолетов анти-ейдж крем на SHIMANI
11.03 Диян Петров - Интензивно хидратиращ крем за лице на SHIMANI
12.03 Надя Жекова - Виолетов анти-ейдж крем на SHIMANI

SHIMANI в превод означава "блестящи диаманти", защото всяка жена е като диамант, който има своя уникална красота. Сега имаш възможност да спечелиш великолепните продукти на SHIMANI в играта на Радио FM+ "Хубава жена"!
 
Слушай внимателно ефира - когато чуеш незабравимата песен “Pretty Woman” на Рой Орбисън, пиши ни на имейл igra@fmplus.net с часа, в който e прозвучала, своето име и телефон за връзка, както и изрично съгласие да публикуваме името ти, ако спечелиш награда. А тя си струва да се бориш за нея - всеки ден един от всички, писали с верен отговор, ще печели продукт на SHIMANI - за себе си или за своята "хубава жена"!
 
SHIMANI Youth Activating™ Violet Cream
Анти-ейдж виолетов крем за лице
 
Открийте виолетовата тайна на младостта с виолетовия анти-ейдж крем на SHIMANI. Мощният коктейл от активни съставки, в съчетание с патентования комплекс с желязо, успешно се бори срещу бръчките и поддържа кожата млада, хидратирана и сияйна.
 
Кой е любимият ви коктейл? Мохито? Дайкири? Маргарита? Всяка от нас има своето предпочитание, но ако можехме да попитаме кожата на лицето си, отговорът щеше да е един: Анти-ейдж виолетовият крем за лице на SHIMANI.
 
Невероятен, богат антиейдж крем за лице и луксозно преживяване, което съчетава в точните пропорции иновативния патентован Chelate Repair Complex™ с желязо и съставки с висока ефективност (пептиди, витамин C, хиалуронова киселина и розова вода). Резултатът е най-добрият възможен коктейл за кожа - истински енергиен микс, който прави лицето здраво, сияйно, хидратирано, гладко и с по-малко бръчки! И за разлика от мохитото можем да му се наслаждаваме не само вечер, но и сутрин. За повече информация, моля посетете shimani.bg.
 
Анти-ейдж виолетов крем със съдържание на революционния Chelate Repair Complex с желязо, пептиди, хиалуронова киселина и витамин C:
► Изглажда бръчките и фините линии
► Хидратира в дълбочина
► Подобрява плътността на кожата
► Стимулира клетъчната активност
► Намалява размера на порите
► Изглажда текстурата на кожата
► Без парабени, силикони и изкуствени оцветители.
 
SHIMANI Cream of Life™
Интензивно хидратиращ крем за лице
 
Когато кожата на лицето Ви жадува за нежна естествена грижа, дълбоко подхранване и жизненост, дайте ѝ Cream of Life™ на SHIMANI и се наслаждавайте на резултатите.
 
Интензивно хидратиращият крем за лице от 100% натурални съставки събира в себе си благотворното действие на 13 масла и действа безотказно при нормална, суха и чувствителна кожа. Независимо от възрастта, с Cream of Life™ ще изглеждате като своето по-добро Аз: с гладка и свежа кожа без зачервявания, сухота и розацея, защитена от слънцето с SPF 8-10.
 
Нежната текстура на Cream of Life™ е истинска ласка за кожата, а ефектът е видим след броени дни. За повече информация, моля посетете shimani.bg.
 
Кремът на живота-SHIMANI Cream of Life: Интензивно хидратиращ крем за лице
Кремът е приготвен от 13 от най-хубавите природни масла, пчелен восък и вода от роза дамасцена. В него няма абсолютно никаква химия, няма консерванти и емулгатори.
 
Знаете, че кожата ни е най-големият орган и е от изключително голямо значение какво слагаме върху нея, тъй като всичко преминава в тялото ни. Козметиката, която използваме, е също толкова важна, както и храната, която ядем. Подходящ е за нормална до суха кожа.
 
Може спокойно да се използва от бременни и кърмачки. Кремът буквално ще преобрази кожата ви, ще я направи гладка, мека и хидратирана.

Краен срок - 12 март 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара