Спечели страхотен подарък от Laboratorios BABÉ


Играта е приключила!

Печеливш: Силвия Лилова

Месецът на жената стартира със страхотна игра c Радио FM+ и Laboratorios BABÉ!
 
Слушай внимателно ефира - когато чуеш незабравимата песен “Pretty Woman” на Рой Орбисън, пиши ни на имейл igra@fmplus.net с часа, в който e прозвучала, своето име и телефон за връзка, както и изрично съгласие да публикуваме името ти, ако спечелиш награда. А тя си струва да се бориш за нея - в края на седмицата един от всички, писали с верен отговор, ще спечелят подаръчен комплект от Laboratorios BABÉ!
 
Laboratorios BABÉ е компания за дермокозметика, основана от двама фармацевти. Тя започва дейността си през 1994 във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа.
 
BABÉ разчита на висококачествени активни съставки и мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти, когато разработва формулите на своите продукти. Разполага с технологична база от най-висок клас, което позволява на компанията да предлага дермокозметика, създадена чрез модерни и  иновативни технологии.
 
BABÉ е марка, която залага на:
- Безопасни формули с висока толерантност към всеки тип кожа
- Прозрачност в комуникацията с клиентите
- Достъпност на продуктите
- Отдаденост към нуждите на всеки тип кожата
 
Laboratorios BABÉ е на българския пазар от 2017. Богатото портфолио на марката предлага серии, които са подходящи за различните типове кожа и възможната кожна патология.

Краен срок - 5 март 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара