Спечелете всеки ден комплект продукти от Нестле


Играта е приключила!

Печеливши:
01.03 – Здравко Толев, Петя Катилова, Йоанна Димова, Евгени Руев и Ивайло Любенов
02.03 – Танита Иванова, Анна Димитрова, Галин Атанасов, Златка Петрова и Петър Петров
03.03 – Калинка Апостолова, Гергана Вранчилска, Анастас Колев, Георги Чанков и Орлин Атанасов
04.03 – Антония Иванова, Красимира Костикова, Даниела Петрова, Ана Младенова и Антон Лилов
05.03 – Петя Ангелова, Станка Богданова, Койчо Георгиев, Владимир Патев и Радослава Алексиева

6 март – най-активният ден тази зима с Нестле за Живей Активно!

От 1 до 5 март "Нестле за Живей Активно!" и БГ Радио ти дават възможност да спечелиш страхотни награди -  комплект продукти от Нестле за сладко, но балансирано дневно меню, заедно със специална лимитирана маска на инициативата! Всеки ден до края на седмицата ще раздваме по пет подаръка! Включи се в играта като се регистрираш и отговориш правилно на дневния въпрос. Печелившите ще се теглят с томбола и ще бъдат обявени на сайта на БГ Радио.

Нестле за Живей Активно! призовава българите да спортуват и да се движат дори и през зимата, като се включат в най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на 6 март 2021 г. от 10:00 до 14:00 ч. в курортен комплекс Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко). Зимното издание на Нестле за Живей Активно! се провежда за втора поредна година при спазване на всички мерки за безопасност, свързани с пандемията.

Екатерина Дафовска, Александра Жекова, Евгени и Маруся Иванови, Йордан Йовчев, ВК „Марица“ и младата надежда по хвърляне на копие – Михаела Петкова се включват в инициативата в к.к. Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко) 

Краен срок - 5 март 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара