Спечелете смарт футболни топки, награди от Adidas и ваучери за Kitbag

Краен срок - 10 август 2021

ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ ФУТБОЛНИ НАГРАДИ НА ВСЕКИ 90 МИНУТИ!*

Облечете екипа и влезте в играта за шанс да спечелите чудесни футболни награди на всеки 90 минути!

Просто въведете кода на партидата от Вашия кен Pringles, за да разберете дали печелите смарт футболна топка, тренировъчен комплект за футбол Adidas или електронен ваучер за KITBAG.

За да участват в промоцията, участниците трябва:
а. Да закупят кен Pringles;
б. Да посетят Football.Pringles.com и да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
в. Да си регистрират акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
 
Всеки партиден код дава право на едно участие в промоционалния период. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код.
 
Спечелилите трябва да запазят касовата бележка, посочваща часа и датата на покупка преди участието, а също така и кена с печелившия партиден код, тъй като те може да се изискат по всяко време за потвърждение и за да може спечелилият да получи наградата.
 
Участниците могат да участват по 1 път на час по време на промоционалния период. Макс. по 1 награда от всеки вид на домакинство през целия промоционален период. Когато участник изпрати 50 участия, той ще бъде незабавно уведомен на екрана, че ще трябва да представи доказателство за покупка или партиден код на Центъра за обслужване на клиенти за всички участия, които е изпратил по време на целия промоционален период. Ако не може да бъде изпратено доказателство за покупка или партиден код, този участник няма да може да участва отново в промоцията.
 
Награди „Печеливши моменти”: По време на основния промоционален период ще има общо 720 (награди) „Печеливши моменти” за спечелване. Това включва:
a. 52 x ниво 1 (стойност 189 евро);
б. 200 x ниво 2 (стойност 98,90 евро);
в. 45 x ниво 3a (стойност 55 евро);
г. 136 x ниво 3б (стойност 27,50 евро)
д. и 287 x ниво 3в (стойност 11 евро)
 

Ниво 1    1 x смарт футболна топка, включително 1 x база за безжично зареждане и 1 x USB кабел за зареждане, с приложение за свързване с топката за устройства с iOS и Android.
Ниво 2    1 x футболна топка Adidas Tango Rosario; 1 x сак Adidas Tiro и 2 x разгъващи се вратички Pringles (футболните топки се доставят се доставят изпуснати и не се предоставя помпа).
Ниво 3а    Електронен ваучер на стойност 55 евро за Kitbag (за използване в уебсайта Kitbag.com)
Ниво 3б    Електронен ваучер на стойност 27,50 евро за Kitbag (за използване в уебсайта Kitbag.com)
Ниво 3в    Електронен ваучер на стойност 11  евро за Kitbag (за използване в уебсайта Kitbag.com)

Избиране на победителите в основния промоционален период: По време на основния промоционален период, 720 „Печеливши моменти“ (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима служба за верификация. Първото участие с валиден партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 720 награди са налични да бъдат спечелени.
 
Избиране на победителите в удължения промоционален период: От всички валидни участия, изпратени по време на удължения промоционален период, ще бъде избран произволно един победител, който ще спечели 1 х награда от ниво 1. Тегленето на наградата ще бъде извършено от независима трета страна в рамките на 5 работни дни от края на удължения промоционален период.
 
Уведомяване на спечелилите участници в основния промоционален период: Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че са спечелили, и ще им бъде изпратено съобщение с потвърждение на имейл адреса, регистриран в техния акаунт в Kellogg’s. Наградата след това ще бъде изпратена на имейл адреса или пощенския адрес, регистриран в акаунта на Kellogg’s на спечелилия участник. Ако спечелил участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът запазва правото да върне наградата в наградния фонд за промоцията, ако тя бъде загубена през промоционалния период, или да я обяви като награда за теглене на случаен принцип (както е описано в клауза 18), ако промоционалният период е завършил.
 
Уведомяване на спечелилите участници в удължения промоционален период: Спечелилият участник ще бъде уведомен по имейл в рамките на 28 дни след тегленето на случаен принцип. След това наградата ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на Kellogg’s на спечелилия участник. Ако спечелилият участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът запазва правото да обяви наградата като награда за теглене на случаен принцип (както е описано в клауза 18).
 
Наградите, които не са доставени, не са взети или бъдат върнати на изпращача, ще бъдат върнати в наградния фонд за промоцията, ако те бъдат загубени през промоционалния период. Ако промоционалният период е завършил и тегленето на случаен принцип (както е описано в клауза 18) е приключило, наградата ще се счита за нежелана. Наградата ще бъде изгубена и няма да се присъжда отново.
 
След края на промоционалния период, в случай на невзети/неспечелени награди Организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши теглене на случаен принцип между всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които могат да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен. Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 работни дни след края на удължения промоционален период.
 
Доставка на наградите от Ниво 1 и 2: Моля, предвидете до 90 дни за доставката на наградите на адреса, предоставен при регистрацията на акаунт в Kellogg’s,  макар че ще се стремим да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.
 
Доставка на наградите от нива 3a, 3б и 3в:
a. Кодовете и линковете ще бъдат изпратени на спечелилите участници и по имейл.
б. За да ги използват, спечелилите трябва:
в. Да посетят Kitbag.com
г. Да добавят избрания/-те артикул/-и в кошницата за пазаруване.
д. Да следват процеса за извършване на покупката и да въведат кода на електронния ваучер в полето за промоционален код при извършване на покупката.
 
Допълнителни условия за наградите от Kitbag
a. Електронните ваучери могат да бъдат използвани само за покупка на продукти на www.kitbag.com
б. Само по един електронен ваучер може да бъде използван на трансакция.
в. Всеки код на електронен ваучер може да бъде използван само веднъж и за пълната си стойност в рамките на една-единствена трансакция. За да се избегнат недоразумения, при всяка трансакция, при която стойността на електронния ваучер не е използвана изцяло, оставащата стойност на електронния ваучер ще бъде изгубена и няма да бъде налична за други трансакции.  
г. Кодовете на електронните ваучери не могат да бъдат комбинирани с никакви други промоции или намаления (включително никакви други кодове, т.е. клиент не може да използва повече от един промоционален код при една трансакция), нито да се прилагат към данъци, такси за доставка и изпращане или услуги с добавена стойност (например подаръчна опаковка) и ще подлежат на приложимите закони, правила и разпоредби. Всички покупки, направени чрез използване на кодовете, подлежат на Общите условия на Fanatics, които можете да намерите на https://www.kitbag.com/en/terms-and-conditions/ch-1372.
д. Електронните ваучери не могат да се прехвърлят, възпроизвеждат, променят, продават или разменят, нито могат да бъдат разменяни за пари в брой или паричен еквивалент, а ако бъдат изгубени, не могат да бъдат издадени повторно.
е. Електронните ваучери са валидни между 16.03.2021 г. и 15.11.2021 г. включително.
ж. Срокът на валидност на електронните ваучери не може да бъде удължен и те не могат да бъдат осребрени, ако не бъдат използвани преди изтичане на срока на валидност. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара