Спечелете розов смарт часовник Canyon Marzipan

Краен срок - 7 март 2021

Скъпи приятели, по повод предстоящия празник на жената - 8 март, бихме искали да зарадваме една дама с прекрасен подарък - смарт часовник Canyon Marzipan в розов цвят!💐🎁❤️

Условията за участие са:
🌷Да последвате профила на @ardesbg
🌷 Да харесате този пост
🌷 Да коментирате, като тагнете една приятелка / любима жена / майка / баба, която бихте зарадвали с този подарък
🌷 Можете да участвате неограничен брой пъти, но с различно тагната жена /повече коментари, по-голям шанс за спечелване на наградата/
🌷 По желание - да споделите giveaway-a ни в стори за 24 часа и да ни тагнете.

Победителят ще бъде изтеглен на 8 март, чрез програма на случаен принцип!
Краен срок за участие 23:59 на 07.03.21г!

ОРГАНИЗАТОРЪТ ще даде една награда – смарт часовник Canyon Marzipan, розов цвят

Тегленето на наградата ще се извърши онлайн на 08.03.2021г. на случаен принцип и публикувано като коментар под поста с играта, както и на стори в Instagram профила на ОРГАНИЗАТОРА.

Всички участници в ИГРАТА безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето, така както са описани в протокола, са окончателни.

ПОБЕДИТЕЛЯТ получава една награда, описана в т.III

ПОБЕДИТЕЛЯТ в ИГРАТА, ще бъде уведомен чрез лично съобщение в Instagram до профила, с който е участвал. Всички получени инструкции към ПОБЕДИТЕЛЯ във връзка с получаването на наградата, дадени му от страна на ОРГАНИЗАТОРА в писмена и / или устна форма са абсолютно задължителни.

За да получи наградата си ПОБЕДИТЕЛЯТ задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише приемо – предавателен протокол предоставен му от страна на ОРГАНИЗАТОРА, във връзка с предаването / получаването на наградата.

ПОБЕДИТЕЛЯТ, с който не може да се установи обратна връзка за уточняване на детайлите по връчването на наградата до 10 работни дни след уведомяването му чрез изпратена информация от ОРГАНИЗАТОРА на лично съобщение до Ingtagram профила му, губи статута си на ПОБЕДИТЕЛ и автоматично и безусловно губи правото да получи наградата. На негово място ОРГАНИЗАТОРА изтегля нов участник, при спазване на правилата.

Пожелаваме късмет на всички! ❤️ 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара